5 idei de cadouri inedite pentru sarbatori

Scris de 

Sarbatorile de iarna sunt un prilej de a petrece timpul in compania prietenilor si a familiei dar si de a le oferi cadouri celor dragi. Daca vrei sa impresionezi si sa oferi cadouri inedite, noi ne-am gandit la cateva variante pentru tine care speram sa-ti placa.

1. Set 5 lampioane zburatoare

lampione-zburatoare-set-de-5

Ce poate fi mai inedit decat sa aprindeti lampioane de Craciun? Lampioanele va vor lumina serile si aprinderea lor sunt un motiv de bucurie. Principiul de functionare este foarte simplu: in parte inferioara se da foc la o bucata de parafina, astfel lampionul se umple cu aer cald. In aproximativ 60 de secunde lampionul este plin de aer cald, mai usor decat cel rece si poate zbura.

 

Setul gasit de noi este format din 5 lampioane colorate si sunt facute din material biodegradabil, deci nu trebuie sa va faceti griji daca nu il mai gasiti dupa ce ii dati drumul in aer. Pretul unui astfel de cadou este 25 lei.

 

2. Pusculita haioasa

pusculita-haioasa

Daca vrei sa strangi primul milion de dolari, acum ai ocazia sa o faci cumparand o pusculita haioasa pentru persoana draga. Acest cadou haios va starni cu siguranta multe zambete si are si un rol practic. Mesajele sunt de genul : pentru ratele mele, pentru primul milion sau pentru mita. Pretul unui astfel de cadou este 35 lei.

 

3. Ceas eco pe baza de apa

ceas-eco-pe-baza-de-apa

Sa vezi si sa nu crezi : un ceas de masa ce nu necesita baterii si functioneaza doar pe baza de apa. Se scoate capacelul si se adauga apa. In partea din spate gasesti un indicator pentru a sti exact cata apa sa pui. Astepti cateva minute si cifrele apar pe display. Salvezi planeta si impresionezi pe oricine cu acest cadou. Pret 25 lei.

 

4. Ruleta cu shot-uri

ruleta-cu-shot-uri

Ruleta este un joc popular in casinourile din oras iar acum iti poti masura sansele si la tine acasa. Pentru momentele cand se aduna toti prietenii si puteti sarbatori impreuna. 16 pahare pot fi umplute cu diverse bauturi alcoolice si non-alcoolice, invartiti ruleta si in functie de unde cade bila serviti din paharul cu numarul respectiv. Pretul ruletei cu shot-uri este 90 lei.

 

5. Ceas puzzle

ceas-puzzle

Un ceas in forma de puzzle format din 3 piese ce se potriveste in orice camera.  Datorita desingnului modern poate fi folosit ca si tablou. Ceasul este facut dintr-un lemn dur pentru rezistenta ridicata, pe fiecare piesa, in spate, este un sistem de prindere pentru perete, iar ceasul functioneaza cu ajutorul unei baterii normale.Fiecare piesa din puzzle este un patrat cu dimensiunea de 30 cm. Pret 86 lei.

 

Care este preferatul tau din aceasta lista? Alte idei de cadouri pentru el, pe studentul.info.

 

Sursa foto : tululu.ro 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.