Un nou program acreditat de pregatire postuniversitara: „Explorarea si vizualizarea datelor complexe.”

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai organizează în perioada 23 octombrie 2017 – 2 februarie 2018 un nou program acreditat de pregătire postuniversitară: „Explorarea și vizualizarea datelor complexe.” 

 

În cadrul programului, cursanții vor urma disciplinele: Baze de date și business intelligence, Limbaje de interogare structurate și Visual Basics pentru aplicații, Bazele statisticii și Dashboard-uri digitale și vizualizare de date. Credite oferite: 14 ETC.

 

Programul pornește de la un nivel de bază accesibil și evoluează către un nivel avansat. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile de matematică avansată. Perioada de înscriere: 10–16 octombrie 2017. Taxa de școlarizare: 3.000 lei. Pentru anul academic 2017/2018, vor fi oferite prin competiție 10 subvenții de la plata taxei de școlarizare, beneficiarii fiind scutiți de plata taxei de școlarizare.

 

Responsabil program: lector dr. Norbert Petrovici. Pentru mai multe detalii despre program puteți accesa: http://socasis.ubbcluj.ro/madc/.

 

Citește și:

---> Marsul Lecturii a dat startul Festivalului International de Carte Transilvania

---> Top 5 cele mai populare jocuri de cuvinte pentru telefoanele cu Android

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.