Euforaje, portalul unde toate informatiile sunt la un click distanta

Scris de 

Acest portal se adresează cu precădere studenților cu profil tehnic, aflați în cadrul facultăților de inginerie sau de construcții. Un foraj, fie el și pentur un simplu puț de apă, trebuie să fie analizat cu atenție și necesită câteva cunoștințe de bază. Este vorba aici de tipul de materiale care urmează să fie folosite, de diametrul puțului, de țevile care se folosesc, de tipul de cap de forare, de modul de întărire a pereților, etc.

Forajele fac parte din orice studiu geotehnic, studii despre care platforma euforaje.ro oferă informații detaliate. Pe scurt, studiile geotehnice sunt necesare în cazul oricăror construcții sau lucrări, în vederea stabilirii tipului de sol și a structurii acestuia.

Odată ce se observă compoziția solului, se poate lua o decizie cu privire la fundația care trebuie realizată în vederea susținerii fără probleme a unei construcții. Imaginați-vă că vă aflați în situația de a construi o clădire de câteva etaje pe un sol mâlos.

Este evident că va trebui să realizați o fundație adâncă și eventual pe stâlpi de susținere. În cazul în care nu cunoașteți compoziția solului, și faceți o fundație necorespunzătoare, atunci cu siguranță problemele nu vor întârzia să apară.

Platforma euforaje.ro aduce în același loc toate companiil din țară care se ocupă cu foraje de puțuri de apă, cu studii geotehnice sau cu foraje pentru instalarea de pompe de căldură. Un student de la construcții trebuie să cunoască toate aceste companii, fie că dorește să își caute un loc de muncă, fie că este interesat de un internship în acest domeniu.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

  • Sergiu
    Link la comentariu Sergiu Luni, 12 Septembrie 2016 16:59

    Eu sunt student in acest domeniu, anul 3 la Hidrotehnica si imi place foarte mult ceea ce invat, abia astept sa ies pe meserie.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.