Cadouri pentru pasionatii de masini

Scris de 

Daca tot se apropie sarbatorile de Craciun, m-am gandit la cateva idei de cadouri pentru pasonatii de masini. Teoretic este simplu, cumperi cadouri cu tematica auto. Iata cateva propuneri:

Gps sau navigatie

Evident ca orice sofer are nevoie de un gps sau navigatie pentru a se descurca in traficul aglomerat din oras. GPS-ul are avantajul ca nu are nevoie de conexiune la internet si poate fi folosit pe termen lung. Recomandam un GPS cu actualizari pe viata ale hartilor ca sa nu isi mai bata capul cu achizitia de harti. Dintre firme as recomanda Mio, pentru ca au cea mai variata gama.

Camera auto

O camera auto este utila pentru a filma diverse evenimente din trafic, cum ar fi un accident care s-a intamplat in fata sau la care ai luat parte sau pentru a filma un apus de soare super sau un peisaj mirific.  Acest dispozitiv se comporta ca o cutie neagra a masinii, stocand intr-o unitate de memorie toate inregistrarile realizate, in functie de cat spatiu au la dispozitie. Chiar daca filmarile nu pot fi utilizate ca proba intr-un proces, in cazul in care utilizatorul este oprit de politie, el poate demonstra foarte usor si rapid ca a circulat regulamentar.

Suport pahare

Daca masina nu este echipata cu asa ceva, un cadou mai mult decat necesar este un suport de pahare. De cele mai multe ori soferii isi iau cafea sau bauturi pentru drum si vor un loc unde sa le depoziteze. Exista 2 feluri de prinderi pentru suportul de pahare: care se agata de usa sau care se prinde in gurile de aerisire. Recomandam primul model, deoarece al 2 lea poate sa rupa lamelele de la gurile de aerisire.

Alarma

O alarma este binevenita daca locuiti intr-o zona de periferie sau cu risc ridicat de furturi. Chiar daca nu depozitati nimic in masina pe timpul noptii, daca cineva vrea sa va sparga masina s-ar putea sa fie speriat daca se declanseaza alarma.

Modul pornire motor de la distanta prin apel telefonic / telecomanda

Extrem de folositor iarna cand puteti sa va porniti masina cu cateva minute inainte sa coborati din casa. Modulul se poate configura ca dupa ce motorul a pornit sa activeze sistemul de climatizare al masinii sau cel de dezaburire. Acest modul doar porneste motorul atunci cand masina este pe liber, nu descuie si portierele deci nu exista riscul ca cineva sa plece cu masina dvs. 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.