Imprimă această pagină

Cele mai importante caracteristici ale convertorului electric

Scris de 

Odata cu venirea iernii, fiecare dintre noi se gandeste la cea mai buna varianta de incalzire a casei. O buna alegere pot fi convectoarele electrice. Sunt multe lucruri pe care cumparatorii nu le stiu despre acestea, legate de consum, dimensiuni si montare. De exemplu, stiati ca celebra firma Zass produce si convectoare?

De aceea, prezentul articol isi propune sa ofere cele mai importante informatii pe care cumparatorul trebuie sa le cunoasca inainte sa achizitioneze un astfel de produs.

Cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tineti cont sunt:

Consumul - Poate cea mai importanta caracteristica a unui convertor electric este capacitatea sa de a transfera caldura in toata suprafata camerei. Ca regula generala, convectoarele electrice trebuie sa aiba ca putere 100 de watti pentru fiecare metru patrat din camera in care este pozitionat. Exista pe piata o gama larga de modele cu consum destul de mic, care nu vor afecta foarte tare factura dvs.

Dimensiunile - Lungimea si latimea unui convector trebuie luate in considerare in functie de spatiul unde doriti sa amplasati produsul. Convectoarele mari va ofera mai multa caldura, insa unul mai mic este mai flexibil pentru pozitionare, in special atunci cand este pozitionat intr-o camera mai mica.

Montarea - Dupa cum ati observat, convertoarele electrice pot veni intr-o gama larga de stiluri. Unele dintre acestea sunt concepute pentru a fi montate pe perete, ridicarea lor de pe sol permitand caldurii sa radieze in toate directiile. Altele sunt proiectate pe standuri care stau pe jos, fiind utile in cazul in care aveti de gand sa il deplasati prin casa. Acest model nu este recomandat pentru camerele mici, intrucat ocupa mult spatiu inutil. In cele din urma, puteti gasi chiar si radiatoare care sunt proiectate pentru a fi montate vertical pe un perete, avand un aspect unic si din ce in ce mai popular in casele de designer.

Timer-ul - Una dintre caracteristicile extrem de utile ale oricarui sistem de incalzire este abilitatea de a se activa si dezactiva, la un moment prestabilit al zilei. Poate ca doriti un convector electric care sa incalzeasca casa cu 15 minute inainte sa va treziti. Sau poate ca preferati la intoarcerea acasa sa gasiti camera preferata deja incalzita. Oricare ar fi motivul, nu exista nici o indoiala cu privire la utilitatea functiei temporizatoare.

Pretul - Bineinteles ca nicio recenzie nu ar fi completa fara a lua in considerare pretul, care este de obicei un factor decisiv atunci cand se face orice cumparare. Cu toate acestea, tine cont de faptul ca achizitia unui convertor electric modern, un pic mai scump, va poate salva sute de lei pe an, in unele cazuri chiar mai mult, in functie de modul de eficientizare a energiei in casa.

Asadar, indiferent de modelul de convertor electric ales, tineti cont de aceste caracteristici care pot face diferenta, in timp, intre cumparaturile inteligente si cele mai putin inspirate.  

Adm

The Big Boss