Suzetă silicon și alte accesorii chic pentru nevoile bebelușului tău, de la Little Prints

Scris de 

Așa cum bebelușul are parte de toată grija mamei încă din pântecele ei, același lucru ne dorim și după naștere. La Little Prints ne este pusă la dispoziție o gamă variată de articole destinate nou-născuților.

Suzeta silicon a fost special concepută pentru a ușura și pentru a oferi confort atât mamei, cât și bebelușului. Având o formă ce imită mamelonul mamei, suzeta oferă comoditate și o stare de liniște atunci când este purtată. De asemenea, nu trebuie să-ți faci griji pentru forma lor și de faptul că acestea ar putea sări din gura lui, ne-am ocupat și de asta. Am creat special lănțișoarele pe care le poți atașa ușor de suzete. Le poți achiziționa și le poți combina pe toate pentru a-ți crea propriul set frumos colorat.

Nu s-au oprit aici. Niciodată când e vorba de siguranța și bunăstarea copiilor noștri. Little Prints a integrat pe piață și suzeta fosforescentă. Acestea sunt vizibile și noaptea atunci când puiul tău se află în țara viselor și vrei s-o găsești fără să-l deranjezi. A introdus acest produs având ca scop ușurarea sarcinilor din această perioadă.

De ce Little Prints

Conceptul lor, la Little Prints, în ceea ce privește siguranța și bunăstarea nou-născuților, tronează. Și-au făcut un scop din asta și doresc să-l respectăm cu strictețe. Confortul lor în primii ani de viață este unul esențial, pentru starea lor emoțională și pentru următoarele etape ce vor urma.

Suzetele disponibile aici sunt de marcă Bibs sau Frigg, unele dintre cele mai bine cotate branduri pe scena internațională. Acestea au un design atemporal. Little Prints a fost primul care a adus brandul Bibs în România.

În realizarea lor s-a folosit latex natural, întocmai pentru a nu exista disconfort la folosire. De asemenea știm cât de importantă este pielea bebelușului. Este firesc să îți dorești să nu existe neplăceri în folosirea suzetelor.

Totodată designul suzetelor este unul modern, ușor adaptabil, care poate fi integrat oricând în ținuta aleasă pentru o plimbare în parc sau pentru o partidă de joacă cu bebelușul prietenei tale. Fiecare accesoriu atribuit bebelușilor trebuie să fie unul în culori vibrante în ton cu emoția dată de aceștia.

Suzetele sunt disponibile în două mărimi, pentru diferitele etape din viața bebelușului

În număr de două, acestea sunt disponibile de la 0 până la 6 luni și de la 6 la 18 luni.

Deoarece suzeta își modifică forma pe parcurs și își pierde din calități este recomandat să le înlocuiești după o anumită perioadă din motive de igienă și de confort. Ne dorim tot ce e mai bun pentru viitoarea generație, de aceea e important să le croim un drum cât mai sănătos și bine dezvoltat.

Nu mai rămâne decât să faci o vizită în e-shopul littleprints.ro și să alegi produsele dorite. Nu uita să te abonezi la newsletter-ul lor, pentru a fi la curent cu ofertele constante și pentru a prinde reducerile de preț.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.