Daca esti in cautarea unui cadou unisex care se potriveste la orice ocazie: 14 februarie, 8 martie, onomastica, zi de nastere, cadou de Craciun etc iti propunem un fotoliu puf de la magazinul online Moţăilă.ro. 

V-ați gândit vreodată la faptul că, în ultima vreme când se vorbește despre ”minerit” nimeni nu are în vedere, de exemplu, mineritul aurului sau extracția de cărbune? Apropo, extracția de cărbune este o muncă riscantă și dificilă. Cu părere de rău, persoanele care coboară în mine riscându-și viața în fiecare zi, nu ating stelele de pe cer, și nici unul dintre ei nu a devenit încă „milionar de dolari“.

Pe 20 martie, Cluj-Napoca găzduiește la Sala Polivalentă o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg de universități din Sud-Estul Europei aduce în atenţia vizitatorilor peste 6000 de programe de studiu şi universităţi din 9 țări.

Trei studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca dezvoltă, în această perioadă, o idee revoluţionară pentru o problemă cu care ne confruntăm mulţi dintre noi: somnul. Mediciniştii Zaki Milhem, Peter Mazalik şi Iulia Mihele, pasionaţi şi de IT, lucrează la o aplicaţie şi un dispozitiv „wareable” care va îmbunătăţi calitatea somnului. Studenţii lucrează în parteneriat cu UMF Cluj.

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook