Desi cu avonul ajungi mai rapid la destinatie, pentru un student, autocarul este solutia cea mai la indemana pentru a vizita Europa in acest an. Am stat de vorba cu un reprezentant Yani Travel Romania si iata ce am aflat despre transportul cu autocarul.

Două târguri de Mărţişor au loc, la final de săptămână, în Cluj-Napoca. La Muzeul Etnografic şi la Casa TIFF. Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează în perioada 24 februarie - 1 martie 2017 Târgul Tradițional de Mărțișor. De asemenea, în perioada 24 - 26 februarie 2017, Casa TIFF va găzdui Cluj Design de Mărțișor - cel mai tare Pop-up Store.

Propunerea celor de la Academia Română se vrea o soluţie pentru a opri exodul absolvenţilor de facultăţi, având în vedere că, în ultimii ani, tot mai mulţi tineri licenţiaţi au ales să părăsească România pentru a-şi face o carieră în alte ţări.

Primul site de turism care promoveză Roşia Montană, a fost lansat. Printre activităţiile la care pot lua parte turiştii sunt cositul fânului şi mulsul vacilor, iar cei interesaţi de drumeţii pot găsi pe site 8 trasee turistice de ciclism şi drumeţii montane, cu hărţi interactive şi itinerarii GPS.

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

Nu reusesti sa iei examenele? Incearca FastBay: casca de copiat fara fire.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook