În fiecare an, organizaţia Business Ladies Club dedică luna mai domnilor, organizând unul dintre cele mai importante evenimente de antreprenoriat exclusiv pentru publicul masculin şi anume Gentlemen In Business. Cea de-a treia ediţie va avea loc anul acesta la The Office, Cluj-Napoca, în data de 26 mai. Evenimentul va începe la ora 13, va dura patru ore și se va încheia la ora 17.

Aplicaţia WakeZ se adresează oamenilor activi, de orice vârstă, pentru care timpul este preţios şi calitatea vieţii este un vector important. Oamenii cu un program strict şi aglomerat pentru care contează fiecare moment al zilei, care au nevoie de odihnă dar nu pot sacrifica timp, vor observa un beneficiu semnificativ folosing WakeZ.

În ultimul weekend al lunii (25-27 mai) are loc întrunirea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România: Bike Fest.Evenimentul este unul special deoarece participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha TDM 850, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

Experți în transformarea digitală, antreprenori de succes pe plan global, autori de filme si cărți cunoscute vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018.

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

Mobilier Dormitor pentru bugetul tau.

Afla mai multe despre Vlad Tepes.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook