Beneficiezi de manichiură și pedichiură medicală la saloanele din Cluj cu ajutorul lui Stailer

Scris de 

A fi în pas cu moda și cu ultimele tendințe nu înseamnă doar haine și accesorii, așa cum mulți sunt tentați să creadă. O coafură adecvată, un tratament pentru ten, o manichiură în tendințe sau clasică sunt de preferat oricând, nu doar la ocazii speciale. 

Ce să mai vorbim despre o pedichiură corectă, în special cea care pune accentul și pe sănătatea unghiilor de la picioare. În cadrul saloanelor specializate, se poate cere acest gen de servicii. Detaliem mai jos cum. 

Pedichiură medicală și răsfăț pentru picioare 

Serviciile obișnuite de înfrumusețare, din saloane, oferă de obicei tuns, coafare, vopsire, dar și manichiură sau pedichiură, dar nu numai. De exemplu, serviciile de pedichiura medicala Cluj se adresează și domnilor, care sunt prea grăbiți pentru a da atenție la detalii. Și totuși, detaliile sunt importante, deoarece unghiile pot suferi în timp o serie de afecțiuni, dacă nu sunt îngrijite corespunzător. Mai ales acum, odată cu venirea anotimpului rece, unghiile de la picioare au nevoie de o îngrijire specială, mai atentă decât de obicei. 

Unghiile de la picioare tăiate prea scurt pot crește în carne și se ajunge la dureri și disconfort la mers. Apoi mai vorbim despre inesteticele bătături sau micoze care nu sunt deloc plăcute. Toate aceste probleme pot fi îndepărtate cu o vizită la salon, cu ajutorul aplicației Stailer. 

Ce anume pot cuprinde serviciile de pedichiură sau manichiură

Încă sunt persoane care nu sunt lămurite ce anume înseamnă serviciile de manichiură sau de pedichiură. Cu toate acestea, saloanele și cabinetele de înfrumusețare includ din ce în ce mai des și servicii de îngrijire a manichiurii sau a pedichiurii în special. 

Astfel, se pot solicita servicii de pedichiură uscată. Etapele de îngrijire sunt: consiliere, stilizare cuticulă și unghie, curățarea de bătături, curățare sub unghii, finisarea crăpăturilor urmate de tratament pentru hidratare și fortificare. La dorința clientului se poate aplica lac de unghii incolor urmat de top, aplicare cremă și ulei de cuticule. 

Tălpile uscate sunt o altă problemă cu care se confruntă bărbații. Pielea tinde să se crape și să provoace dureri, dacă nu beneficiază de hidratare. De aceea, se impun programări mai dese la saloane specializate în pedichiură medicală și de îngrijire. 

Aplicația Stailer, la un click distanță de programarea dorită 

Indiferent dacă ești în oraș sau în deplasare, există o metodă foarte simplă de a face o programare la un salon conform cu nevoile tale. Cu doar câteva click-uri aplicația Stailer te ajută să găsești un salon unde vei beneficia de tratamente și proceduri de înfrumusețare adecvate. 

Aplicația Stailer se descarcă ușor și cu ajutorul ei se poate afla care sunt acele saloane disponibile pentru nevoi personale, chiar și în deplasare. Astfel, fie că e vorba de o vizită în alt oraș sau un eveniment festiv care necesită vizita la un salon, cu aplicația Stailer alegi exact ceea ce trebuie. Recenziile oferite sunt reale, iar programarea se face foarte simplu online.

Se pot face și reprogramări tot online, în funcție de disponibilitatea timpului liber și de salonul ales. 

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.