Beneficiile Zumba Fitness si unde poate fi practicat in Cluj

Scris de 

În ultimii ani, Zumba Fitness a căpătat din ce în ce mai multă popularitate şi în rândul românilor. O formă de sport solicitantă, dar distractivă, Zumba îmbină principiile fitness cu ritmurile latino şi buna dispoziţie. Aşadar, având efecte pozitive atât asupra fizicului, cât şi asupra psihicului, Zumba poate fi inclusă şi în categoria antrenamentelor mind-body.

 

Primele şcoli de Zumba au apărut în Statele Unite ale Americii din 1986, atunci când coregraful Beto Perez a observat cât de importantă este pentru oameni mişcarea pe ritm de dans. Astăzi, mai mult de 12 milioane de oameni din 125 de ţări fac Zumba pentru a slăbi, pentru a-şi modela corpul sau doar pentru a se menţine în formă.

Beneficiile Zumba Fitness :

 

Iti antreneaza intregul corp

Pe ritmuri latino, iti misti mainile, picioarele, soldurile, te apleci, te ridici, te indoi, te invarti, dar te si distrezi, scapand de kilogramele in plus.

 

Te ajuta sa elimini toxinele din corp

In timpul unui sedinte de Zumba, odata cu transpiratia sunt eliberate si toxinele din organism. Asadar, exercitiile fizice si relaxarea ajuta la scaderea toxicitatii. Acesta este unul dintre motivele cele mai importante pentru care este bine sa faci miscare. 

 

Te incarci cu energie pozitiva, intr-o atmosfera de "petrecere"

Oricine poate sa participe la sedintele de Zumba, indiferent de varsta. Important este sa iti placa sa te misti pe ritmuri latino. Muzica plina de viata te indeamna la distractie si buna dispozitie. Nici nu iti vei da seama cat de repede a trecut timpul, iar in cateva sedinte, rezultatele vor aparea negresit.

 

Scapi de oboseala si stres

Oboseala si stresul se acumuleaza de-a lungul timpul. Cu cat faci mai putine lucruri relaxante si placute, cu atat se va acumula mai multa energie negativa, daunatoare trupului. Exercitiile Zumba reduc stresul si inhibitiile, ajutandu-te sa te concentrezi asupra miscarilor efectuate pe ritmuri saltarete.

 

Zumba poate fi practicat atat de adulti cat si de copii iar beneficiile ZumbKids® sunt :

 

- ajuta la cresterea duratei atentiei

- ajuta la concentrare, coordonare si focusare

- dezvolta increderea in sine

- incurajeaza socializarea, prietenia

- furnizeaza o atmosfera sanatoasa si pozitiva inainte, in timpul sau dupa programul de  gradinita sau scoala

- previne obezitatea

- muzica si coregrafii indragite de copii

 

In Cluj puteti sa va inscrieti la Zumba Fitness impreuna cu cei mici la la scoala de dans Diamond Dance Cluj de pe Aleea Bibliotecii nr.10 Piata Marasti, in cladire cu Posta.

 

Informatii si detalii la: 0745 231 566 Zita Acs sau 0744 576 175 Alex Acs

E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

logo diamond dance

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.