"Viata mea ca spioana" - carte lansata la Universitatea Babes-Bolyai

Scris de  Iun 19, 2018

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială vă invită la prezentarea cărții „Viața mea ca spioană” semnată de profesor univ. Katherine Verdery, the Graduate Center of the City University of New York, distinsă cu titlul Doctor Honoris Causa al UBB în octombrie 2017.

 

Cartea explorează, prin prisma arhivelor securității Republicii Socialiste România, modul în care antropologul american venit să studieze societatea românească în anii 1970-1980 a fost „studiat” de rândul ei de organele unui stat represiv. Volumul va fi prezentat de autoare, urmând să ia cuvantul prof.univ.dr. Virgiliu Tarau și conf.univ.dr. Marius Lazăr. Întalnirea va fi moderată de lector dr. Călin Goina.

 

Lansarea va avea loc miercuri, 20 iunie, cu începere de la ora 10, în sala 7 a clădirii Sociologica, str. Dostoievski (fosta Plugarilor) nr. 34.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.