Imprimă această pagină

A inceput inscrierea pentru programul de burse Fulbright Student 2017 - 2018

Scris de 

Avem plăcerea să vă informăm despre programul de burse Fulbright Student, pentru anul academic 2017-2018, adresat studenților, masteranzilor și doctoranzilor interesați de programe de masterat sau de cercetare doctorală în universități din Statele Unite ale Americii.

 

Studenții, masteranzii și doctoranzii interesați de programe de masterat sau de cercetare doctorală în universități din Statele Unite ale Americii se pot înscrie până luni, 9 mai 2016, la programul de burse Fulbright Student pentru anul academic 2017 - 2018.

 

Bursa Fulbright asigură transportul internațional, taxele de școlarizare în limitele bugetare stabilite, o alocație pentru cărți și rechizite, asigurare medicală și în caz de accident și o bursă pentru un an academic care să acopere cheltuielile de trai. Programul durează nouă luni, începând din august 2017.

 

Cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

- să aibă cetăţenie română;

- să fie în ultimul an de studiu sau absolvenţi ai unei universităţi;

- să deţină o competenţă de limba engleză;

- să prezinte o diplomă în domeniu legislativ, în cazul aplicanţilor pe această arie.

 

EducationUSA este un demers independent, prin intermediul căruia cei interesați pot primi consiliere în legătură cu procedura de înscriere la studii post-universitare în SUA, ca studenți independenți, cu finanțare din partea universităților americane.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.