Tot ce trebuie sa stii despre serviciile de curatenie pentru birouri

Scris de 

O firmă de curățenie poate să fie de un real ajutor în fiecare birou. Acestea asigură curățarea eficientă cu produse profesionale al fiecărui spațiu, mobilier, geamuri și materiale textile. Dacă apelați la serviciile unei firme de curățenie veți salva din timpul angajaților și veți economisi bani pe care îi puteți investi în altă parte.

Curățenie și întreținere birouri

 

Curățenia în birou este necesară pentru confortul și buna dispoziție a angajaților. Nimănui nu îi place să lucreze într-un mediu murdar, unde mizeria este ca la ea acasă. Angajații sunt mult mai concentrați pe munca lor decât pe curățarea biroului unde își desfășoară munca, astfel că este important să existe cineva care să întrețină curățenia. O firmă specializată poate face curățenie zilnic, săptămânal sau periodic, în funcție de necesitățile fiecărui birou.

 

Curățenie generală

 

Periodic este necesar de o curățenie de amploare, care să includă toate spațiile biroului, chiar și cele mai greu accesibile. O curățenie generală în cadrul unei firme include curățarea covoarelor, canapelelor și a fotoliilor cu fețe din material textil și curățarea geamurilor.

 

Curățenie geamuri

 

Geamurile curate asigură o lumină naturală mai bună. În cazul clădirilor de birouri cu ferestre înalte și numeroase sau a spațiilor comerciale, este necesară curățarea și întreținerea geamurilor atât pe interior, cât și pe exterior. Firmele de curățenie asigură o curățare eficientă chiar și pentru fațade de beton, piatră, oțel sau aluminiu. 

 

Curățare covoare și mochete

 

Mochetele și covoarele se murdăresc cel mai repede, mai ales că toată ziua angajații umblă pe ele. Chiar dacă acestea sunt măturate sau aspirate, murdăria intră în ele și atunci trebuie spălate.O firmă de curățenie profesioală va curăța covoarele cu ajutorul tehnologiei de injecție/extracție care revitalizează și împrospătează țesătura.

 

Curățare scaune, canapele și fotolii cu fețe din material textil și piele

 

Petele și murdăria sunt greu de scos din mobilierul cu fețe din materiale textile, deoarece se impregnează destul de adânc în țesătură. Astfel că, o simplă ștergere cu un material îmbibat cu apă nu este de ajuns. Firmele de curățenie asigură curățarea eficientă a fețelor din material textil, piele, dar și a accesoriilor din plastic.

 

Sursa foto : honestycleaning.com

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.