Microsoft vine la Cluj cu un seminar gratuit pe tema transformarii digitale

Scris de 

Microsoft România, împreună cu partenerii săi, organizează pe 12 martie, la Golden Tulip Ana Dome, Work smart. Achieve more | The Tour. Acesta este un eveniment dedicat profesioniștilor tehnici și dezvoltatorilor de software, dar și persoanelor de decizie din business și IT din România.

 

Evenimentul este gratuit pentru participanți. Agenda evenimentul reunește teme de interes pentru pasionații de tehnologie și business, prin două track-uri dedicate pentru aceste industrii, cu scopul de a îndruma și ajuta profesioniștii și liderii IT să gândească și să implementeze mai ușor soluții concrete la cele mai întâlnite provocări din aria transformării digitale.

 

Evenimentul se bucură de prezența unor specialiști în tehnologie consacrați, precum Tudor Damian – Microsoft Cloud and Datacenter Management MVP, Dan Popa – Director Regional, VEEAM Software, Iulian Paval – Key Account Manager CEE&Baltics, UiPath, Edmondo Gorea – BDM, Tecknoworks, dar și alți profesioniști care vor susține sesiuni despre strategia de business și despre securitatea companiei prin prisma adopției de noi tehnologii, vor prezenta noi modalități prin care organizațille pot fi optimizate și modernizate și soluții în față noilor provocări în contextul Transformării Digitale.

 

Poate le-ai ratat:

---> Programul FUTURE va deschide noi orizonturi studentilor, angajatilor si profesorilor

---> Inca 20 de burse pentru cursurile de antreprenoriat oferite de Fundatia Printul de Wales si UBB

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook