Oferta salarială competitivă, preocuparea pentru angajați, timpul pentru viața personală, programul de muncă flexibil sau oportunitățile de dezvoltare în carieră sunt doar câteva dintre aşteptările pe care profesioniştii în IT le au în momentul în care optează pentru un angajator sau altul, arată rezultatele studiului realizat de Universitatea Babeș-Bolyai – prin Institul-STAR UBB – și NTT Data în vederea definirii „profilului psihosocial al IT-istului în următorii ani”.

Obtinerea unui job nou este un pas extrem de important pentru fiecare dintre noi, ca atare, acest proces trebuie tratat cu obiectivitate, atentie sporita si informare prealabila.Toate acestea inseamna ca, inainte de a lua decizia de a merge catre un alt angajator, trebuie sa avem date clare cu privire la companie, cultura ei organizationala, colectiv, responsabilitatile job-ului, posibilitatile de evolutie profesionala, accesul la programe de training si, nu in ultimul rand, pachetul salarial. 

Daca esti in cautarea unui job de viitor, trebuie sa te feresti in primul rand de joburile care vor disparea intr-un viitor apropiat sau vor fi facute de roboti.

Senatorii au adoptat, luni, cu 93 de voturi „pentru”, un vot împotrivă şi 15 abţineri, proiectul de lege privind reglementarea activităţii de telemuncă care prevede că aceasta este o formă de organizare a muncii realizată de la distanţă, conform ZF.

Târgul de Cariere Cluj - Global își deschide porțile azi și mâine, 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde peste 80 de companii și organizații oferă oportunități de carieră celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. La această ediție vor fi prezente companii din toate domeniile de activitate, de la inginerie la IT, retail, call center, financiar, până la automotive sau industria farmaceutică, transport, energie sau HoReCa.

Cand e sa vorbim de cariera si de a avea succes, cred ca ar trebui sa invatam de la cei mai experimentati decat noi, sa le ascultam sfaturile si sa incercam sa le punem in practica in ceea ce priveste cariera noastra. Exemple de urmat pot fi cei mai mari CEO din lume, care au multe sfaturi bune pentru noi. 

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook