O librarie din Japonia vinde un singur titlu de carte pe saptamana

Scris de 

O librărie conceptuală din Japonia, care propune clienţilor o singură carte pe săptămână, a cucerit amatorii de lectură nipon, scrie 7sur7.be.

 

Yoshiyuki Morioka deţine o librărie în centrul cartierului Ginza din Tokyo şi a stârnit curiozitatea japonezilor deoarece şi-a redus semnificativ stocul de carte pentru a se concentra asupra uneia, care constituie sugestia săptămânii.

 

Conceptul este departe de a fi absurd. Titlul unic reuşeşte să atragă atenţia şi face să fie evitată plimbarea nesfârşită în librării în căutarea perlei rare. De altfel, magazinul nu are decât o singură cameră. O cameră pentru o carte, simplificarea absolută.

 

Iniţiativa este pe placul multor autori, dornici să-şi promoveze volumele în condiţii atât de bune. Original şi exclusiv, demersul a convins şi cititorii, care vin din şapte în şapte zile să vadă evenimentul literar al săptămânii şi, eventual, să şi cumpere un exemplar.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.