O librarie din Japonia vinde un singur titlu de carte pe saptamana

Scris de 

O librărie conceptuală din Japonia, care propune clienţilor o singură carte pe săptămână, a cucerit amatorii de lectură nipon, scrie 7sur7.be.

 

Yoshiyuki Morioka deţine o librărie în centrul cartierului Ginza din Tokyo şi a stârnit curiozitatea japonezilor deoarece şi-a redus semnificativ stocul de carte pentru a se concentra asupra uneia, care constituie sugestia săptămânii.

 

Conceptul este departe de a fi absurd. Titlul unic reuşeşte să atragă atenţia şi face să fie evitată plimbarea nesfârşită în librării în căutarea perlei rare. De altfel, magazinul nu are decât o singură cameră. O cameră pentru o carte, simplificarea absolută.

 

Iniţiativa este pe placul multor autori, dornici să-şi promoveze volumele în condiţii atât de bune. Original şi exclusiv, demersul a convins şi cititorii, care vin din şapte în şapte zile să vadă evenimentul literar al săptămânii şi, eventual, să şi cumpere un exemplar.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.