Ce ar fi daca acest semestru ai cere putin mai mult de la creierul tau? Noi iti dam o idee: cursuri de limba chineza. Institutul Confucius din cadrul Universității Babeş-Bolyai organizează o nouă serie de cursuri de limba chineză, de caligrafie chinezească şi un curs de Taichi. Înscrierile online au loc până în data 1 martie 2018. Cursanții Institutului Confucius au ocazia să ia parte la programe de schimb de studenți sau să participe la Școala de Vară din China 2018.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează în perioada 26 februarie – 2 martie 2018 a doua ediție a Târgului Tradiţional de Mărţişor, în curtea palatului Reduta din Cluj-Napoca, Str. Memorandumului nr. 21. A doua ediție a târgului va reuni artizani, mesteșugari, creatori ai unor mărțișoare de calitate, lucrate manual cu multă atenție și dăruire.

EMBA University of Hull din Cluj-Napoca dă startul pentru cea de a patra generație de cursanți, formată din aproape 30 de persoane. Dintre cursanți, 1 din 4 este antreprenor şi are propria afacere. Cei care urmează şcoala de business lucrează în domeniul privat şi public, dar şi în ONG-uri, iar domeniile sunt: IT, financiar-bancar, energie, consultanță, arhitectură, marketing, medicină,  inginerie etc. Cursanții sunt din diferite oraşe din România şi Republica Moldova: Cluj-Napoca, Bucureşti, Arad, Brașov, Bacău, Deva şi Chişinău, iar media de vârstă a acestora este de 36 de ani.  Patru dintre ei au fost fost admişi cu bursă în urma unei selecții aparte, fiecare a câte 15.000 euro, sumă care acoperă întreaga şcolarizare.

O conferință eveniment va avea loc în luna februarie la Facultatea de Studii Europene (FSE) a Universității Babeș-Bolyai. Protagonist este celebrul scriitor francez Pascal Bruckner!

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook