Într-o lume unde oportunitățile sunt tot mai numeroase și orizonturile devin largi pentru mințile deschise, evenimentele care să dezvolte oamenii sunt esențiale. 

Cei mai multi studenti nu stiu cum trebuie sa invete pentru a retine mai usor materia si a avea rezultate mai bune la examene. Potrivit cercetatorilor, cei mai multi studenti gresesc pentru ca vor sa invete recitind notitele si textele din manuale. Este o varianta gresita de invatare, spun expertii. Ei sustin ca mai utila este invatarea activa, prin folosirea diagramelor, prin amestecarea diferitelor materii si esalonarea in timp a temelor care trebuie retinute.

Patru dintre viitorii cursanţi ai programului EMBA University of Hull vor primi burse în valoare individuală de 15.000 de euro, care acoperă integral cei doi ani de studiu la şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca. Bursele acordate de Banca Transilvania, Electrogrup şi SIF Moldova, în parteneriat cu Ziarul Financiar, Biziday.ro şi Republica.ro se adresează persoanelor cu minim 3 ani de experiență în management, după terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experiență profesională, care doresc un pas nou în carieră şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook