UBB pune la dispozitia studentilor locuri de cazare in perioada 3-9 august

Scris de 

UBB oferă tinerilor posibilităţi de cazare, în regim hotelier, în căminele studenţeşti ale UBB, în perioada 3-9 august. Astfel, cei interesaţi pot opta pentru una dintre variantele:

 

  • Cămin cu trei locuri în cameră, baie proprie, oficiu de gătit comun – 80 lei + TVA / loc/noapte – Căminul studenţesc Sport XXI din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”
  • Cămin cu cinci locuri în cameră, baie şi oficiu de gătit comune- 60 lei + TVA /loc/noapte – Căminele studenteşti nr. 3 şi nr. 5 din Campus Haşdeu.

 

Pentru a solicita cazare în perioada 3-9 august 2016 trebuie să te adresezi direct Serviciului Social al UBB la numărul de telefon 0264/405315 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru o rezervare. După răspunsul primit din partea Serviciului Social, plata se poate efectua online utilizând platforma de plăţi online a UBB.

 

Pe perioada vacanţei de vară a studenţilor, unele cămine vor funcţiona în sistem unităţi de cazare. Direcţia Generală Administrativă a U.B.B. va stabili căminele care vor rămâne deschise în perioada verii. Cazarea se va face la tarifele aprobate de către Senatul Universităţii Babeş-Bolyai (http://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/files/taxe/2015-16_Regulament%20taxe%20administrative.pdf), excepţie făcând perioada mai sus amintită.

 

Iata ce variante de cazare mai ai pregatite de catre organizatorii evenimentului ---> Unde ne cazam la Untold Festival 2016?

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.