Lord of the Dance si IMPROvSHOW vin in weekend la Timaf

Scris de  Oct 07, 2015

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF- aflat la cea de a V-a ediție se va desfășura în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel  nespecializat.

Principalele evenimente ale celei de a V-a ediție TiMAF sunt : Lord of the Dance-Dangerous Games, The Halloween Party-Dracula’s Birthday, IMPROvSHOW, InterADdictive, Concert Lost Frequencies, Concert Club des Belugas, Simfonia Filmelor – All Time Favorites, Teatru de Cafenea – Jurnalul lui Adam și al Evei cu Dana Rogoz, dar și alte evenimente dedicate diferitelor domenii artistice.

Weekend-ul acesta Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania delectează publicul clujean cu o serie de evenimente interesate pentru toate categoriile de public.

Sâmbătă, 10 octombrie, cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge în Capitala Europeană a Tineretului. Michael Flatley prezintă, la Cluj-Napoca, noul show „Dangerous Games”, o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” va avea loc spectacolul de stand-up comedy – IMPROvSHOW. Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

Afis improvshow 70x100

De asemenea, vineri, 9 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a pavilionului – Concept Space de pe bulevardul Eroilor. Concept Space este un concept futurist care își dorește să aducă manifestările artistice și evenimentele culturale în mijlocul clujenilor. Cei prezenți, vineri, la deschiderea oficială se vor putea bucura de momente artistice speciale și o degustare de vin, iar seara se va încheia cu un pop-up party incendiar chiar în centrul orașului.

Mai multe informatii pe www.timaf.ro

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.