UBB a inceput distribuirea tabletelor studetilor de la IDD

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai a început, în data de 1 noiembrie 2014, distribuirea tabletelor PC pentru toți studenții anului I licență și masterat înscrişi la forma de învățământ la distanță sau cu frecvență redusă.

Un număr de 1.465 de studenţi îşi vor primi tabletele până în data de 15 decembrie 2014, odată cu participarea la activitățile tutoriale față în față, așa cum sunt prevăzute în orarul fiecărei facultăți.

 

Studenții vor utiliza tabletele PC pe întreaga durată a studiilor universitare: 3 ani pentru nivel licență, respectiv 2 ani pentru nivel masterat, dar și după finalizarea acestora.

 

Tabletele au o configurație potrivită pentru procesul educațional la distanță, având toate funcțiile necesare interacțiunii cu cadrele didactice – tutori și cu mediul de învățare on-line. Odată cu introducerea tabletelor, Centru de Formare Continuă şi Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă al UBB a lansat și o aplicație pentru sistemul de operare android, aplicație care poate fi descărcată gratuit de pe site-ul UBB sau de pe Google Play și care conține link-uri directe către principalele site-uri și platforme ale Universității: ubbcluj.ro, elearning.ubbcluj.ro, academicinfo etc. Aplicația este disponibilă gratuit tuturor studenților, cadrelor didactice și altor categorii de public.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.