Pasionat de HR? Vezi topul joburilor puse la bataie pe SmartDreamers

Scris de  Aug 22, 2014

Echipa SmartDreamers a realizat un top dedicat celor preocupați de găsirea legăturii dintre activitățile operaționale și cea mai valoroasă resursă pe care o companie o poate avea: omul.Așadar, în rândurile de mai jos vei putea vedea cele mai interesante job-uri din Resurse Umane, active pe platforma SmartDreamers

Una dintre cele mai cunoscute companii americane de call-center, CGS, pune la bătaie în Sibiu patru poziții de Referent Resurse Umane. Poți fi unul dintre cei patru în cazul în care nu te sperie de fel realizarea de rapoarte și ești un bun organizator. Asta înseamnă că va trebui să actualizezi constant baza de date a angajaților, să ții cont de concediile medicale, de odihnă și, sigur, de fluctuația de personal. Dacă stai bine și cu engleza, iar comunicarea e floare la ureche pentru tine, atunci chiar ești persoana potrivită.

 

În Cluj Napoca, Fujikura oferă șansa tinerilor de a face primii pași în câmpul muncii. Concret, pe perioada vacanței ai posibilitatea de a face ceva productiv, alegând internship-ul în Resurse Umane oferit de compania japoneză. Vei învăța ceea ce înseamnă procesul de recrutare și selecție și logica arhivării documentelor din acest departament. Sfatul nostru e să ții mereu cont de importanța internship-urilor; ele reprezintă poate principalul element care te va diferenția în momentul în care îți vei căuta loc de muncă, fără ca până atunci să fi acumulat experiență.

 

Sigur, capitala nu avea cum să lipsească nici din acest top. Un job interesant pentru cei din București este cel de Recruiter, al companiei SmartPoint, parte a grupului Brandlink. Precum spun reprezentanții firmei, tot ceea ce își doresc de la tine este să iubești oamenii, cifrele și soluțiile și să ai o minimă experiență în recrutare dar o mare dorință de dezvoltare. Sună bine, nu?

 

Zburăm către județul lui Traian Vuia, Timiș, aterizând mai exact în Timișoara, unde Flextronix are nevoie de un Senior Recruiter. Cât de “senior”? 3 ani experiență în poziții ce au ca scop principal activitatea de recrutare și selecție personal. Și aici se cere diplomă / certificat de absolvire cursuri în domeniu, însă criteriul nu este eliminatoriu dar constituie un mare avantaj. În schimb, organizarea, spiritul de echipă, gândirea analitică, toate acestea sunt vitale. Dacă te regăsești în rândurile citite, atunci tot ceea ce mai rămâne este să îți demonstrezi calitățile.

 

Ne întoarcem o clipă la București, unde și Mega Image, un alt mare jucător din piața muncii din România, pune la bătaie job-uri de Inspector Resurse Umane. Aici ai oportunitatea de a alege ce anume ți se potrivește, administrarea de personal sau pontajul. Popular vorbind, oamenii sau cifrele? Pentru partea de administrare de personal va trebui să urmărești îndeaproape situația salariaților companiei și, după caz, să întocmești adeverințe de vechime, dosare de pensionare, documente privind modificarea clauzelor s.a.m.d. In plus, tu vei răspunde de efectuarea procesului de cercetare disciplinară și te vei informa în permanență cu privire la modificările survenite în legislația muncii.

 

București și Accenture încheie topul în Resurse Umane din săptămâna aceasta. Oferta este una foarte interesantă pentru un tânăr vorbitor de germană care își dorește să își înceapă cariera la o companie cu nume. Job-ul se numește HR Admin with German iar responsabilitățile tale vor fi unele accesibile, în sensul că, în principiu, vei pregăti documente de angajare pentru viitorii tăi colegi nemți, vei oferi suport telefonic sau prin e-mail pentru aspiranții la pozițiile din cadrul companiei și va trebui să aduci îmbunătățiri întregului proces de angajare. Aici ne bazăm pe tine că vei inova, nu degeaba ești un smart dreamer.

 

În încheiere, nu ne rămâne decât să îți urăm mult succes la aplicări! Ca de obicei, îți reamintim că pe site-ul SmartDreamers.com vei avea mereu și alte opțiuni. Așadar, indiferent de job-ul pe care îl vei alege, compania pentru care vrei să lucrezi sau domeniul în care îți dorești să îți expui talentul, noi îți ținem pumnii strânși. Pe curând!

 

Sursa: smartdreamers.com/blog/

Sursa foto: burkeconsulting.co.nz

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.