5 functii importante si utile pe care ar trebui sa le aiba si cuptorul tau

Scris de 

Tehnologia ar trebui să ne facă viața mai ușoară și, foarte probabil, chiar reușește. Avem telefoane cu ajutorul cărtora putem să comunicăm foarte ușor, oricând și oriunde, să realizăm fotografii foarte plăcute, să socializăm cu oamenii din întreaga lume dar și electrocasnice care dispun de tot mai multe funcții.

Toate aceste noi funcții și tehnologii au fost gândite întocmai pentru a ne face viața mai ușoară, iar noi ar trebui să profităm de ele. Atunci când vrei un cuptor incorporabil nou ar trebui să urmărești funcțiile cu mare atenție, iar asta deoarece îți pot fi de mare ajutor.

Noi am decis să facem o listă cu 5 funcții pe care un cuptor ar trebui să le aibă, iar dacă ești în căutarea unui cuptor performant, atunci ar trebui să aibă măcar 3 dintre aceste funcții:

Auto-curățare

Curățarea cuptorului poate fi o activitate tare neplăcută. Iar dacă în urmă cu câțiva ani ne chinuiam zeci de minute să curățăm cuptorul, acum majoritatea cuptoarelor au o funcție de auto-curățare. Astfel, tot ce trebuie noi să facem este să punem apă într-un vas sau într-o tavă, iar mai apoi să o introducem în cuptor.

Acesta se va ocupa de restul fără ca tu să mai intervii cu ceva. La urmă mai ștergi doar cu o lavetă, iar interiorul cuptorului e ca nou. Așa-i că sună bine?

Programare

Ce poate fi mai plăcut decât acel moment când ajungi seara de la muncă și găsești mâncarea caldă, ori chiar aburindă? Acest lucru se întâmplă mai des în cazul familiilor, dar și mai rar în cazul persoanelor care locuiesc singure. Totuși chiar și persoanele singure se pot bucura de mirosul unor pulpe de pui cu legume la cuptor atunci când ajung acasă.

Asta doar dacă alegi un cuptor care să aibă funcția de programare. Tu vei pregăti totul în tavă și îl vei programa să înceapă la o anumită oră, astfel încât să fie gata exact când îți dorești. Ne vei mulțumi mai târziu pentru acest pont.

Decongelare

Verifici frigiderul și vezi că nu mai e nimic de mâncare însă în congelator ai mai avea niște carne. Totuși e congelată așa că în mod normal ar trebui să aștepți ore bune până când va fi numai bună de pus la cuptor. Ei bine, o poți decongela într-un timp scurt dacă ai un cuptor cu funcție de decongelare.

Dacă te-ai săturat să tot aștepți decongelarea unor alimente, atunci cuptorul pe care îl cumperi trebuie să aibă numaidecât și această funcție în dotare.

Convecție

Gătitul la cuptor nu este chiar floare la ureche. De exemplu e destul de greu să obții niște alimente gătite uniform la aceeași temperatură. Dar dacă ai un cuptor cu funcție de convecție, care îndepărtează aerul rece din jurul preparatelor, atunci cu siguranță vei fi și tu surprins de rezultate. Nu mai spunem de musafiri.

Rotisor

Alimentele gătite la tavă sunt delicioase într-adevăr, dar uneori parcă simți nevoia de a mânca și ceva nou. Ei bine un pui gătit la rotisor poate fi o alegere care să-ți facă papilele gustative să strige de bucurie. Și nici nu e greu de făcut, asta mai ales dacă ai un cuptor care îți permite să gătești la rotisor.

cuptor Hansa

Toate aceste funcții le vei putea găsi la un cuptor Hansa, iar pe Demax.ro ai destule modele încât să poți alege. Așadar, dacă pe lista de cumpărături ai și un cuptor nou, atunci ar trebui să alegi unul care să aibă cel puțin 3 sau 4 din aceste funcții. Vei vedea mai târziu cât de utile sunt.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook