Se poate! O campanie cu suflet creata de cativa studenti

Scris de 

Sâmbătă, pe Bulevardul Eroilor, aproape de cinema Victoria, 3 studenți de la Facultatea de Științe Politice și Studii Administrative, secția de Publicitate, anul I, au pus în practică un proiect pentru facultate la care au început să lucreze de ceva timp, odată cu implicarea lor în festivalul Ghibstock.

 

Raluca Stoian, Adrian Botan și Mihnea Țintea s-au alăturat Ghibstock, Asociației Impact ți Clubului Impacțiiii pentru a ajuta 18 copii defavorizați din Chinteni și Vultureni. Campania “Î N C E P U T”, derulată sub sloganul “Ei nu cer nimic, dar merită totul”, a avut o parte interactivă foarte fain gândită. Fiecare persoană care făcea o donație, dezlipea câte un sticker de pe panou, ajutând astfel la schimbarea în bine a copiilor.

 

 


Rezultatele au fost și ele pe măsură. Astfel că peste 1000 de oameni s-au oprit și au fost interesați de această campanie și au fost dezlipite 627 de stickere. Pagina lor de Facebook a reușit să strângă peste 300 de like-uri. Nu în ultimul rând, suma strânsă a fost de 550 lei și 4 euro. Acestei sume i se adaugă și banii strânși la Ghibstock și cu ajutorul lor se va organiza o tabără educațională pentru cei 18 copii.

 

 

Puteți să îi suțineți în continuare pe pagina de Facebook, unde puteți vedea și pozele de sâmbătă.

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.