Universitatea Tehnica din Cluj Napoca va fi partener la "Innovation Labs 2019"

Scris de 

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca se alătură și în acest an ca partener academic al programului Innovation Labs, program de pre-accelerare pentru start-up-uri în domeniul tehnologie. Innovation Labs 2019 este structurat în trei etape: Hackathon, Boost Day și Demo Day.

 

Innovation Labs 2019 Cluj Hackathon este organizat de Transylvania Institute of Tehnology și Asociația Tech Lounge și se desfășoară în perioada 9 martie - 20 mai 2019. Direcțile de dezvoltare urmărite la Innovation Labs 2019 Cluj Hackathon sunt: Agriculture, Cyber-Security, Fintech, Health & Lifestyle, Retail, Smart Cities și Smart Mobility.

 

Înscrierile la Hackathon se pot face până pe 7 martie 2019 și sunt deschise studenților și tinerilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs tech alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în tehnologia informației și business. La hackathonul din Cluj-Napoca sunt așteptate și echipe din Alba-Iulia și Oradea. Înscierile se fac la următoarea adresă: http://bit.ly/iLabsHackathonCluj201

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.