Scapa de vechituri la „Oser langa Somes”

Scris de 

Dacă aveți lucruri care vă prisosesc, e momentul să scăpați de ele, făcându-i fericiți pe alții, cărora le lipsesc! Sunteti asteptati de la 9:30 cu haine, cărți, electronice, bijuterii, decorațiuni, obiecte de uz casnic, jucării și orice altceva vi se pare vandabil. Un responsabil din echipa Someș Delivery vă va ajuta să găsiți locul potrivit.


Piețele de vechituri au rezistat până în ziua de azi pentru că sunt capabile să genereze o mai bună coeziune socială, eficiență ecologică și un schimb etic de bunuri și servicii. Tocmai de aceea Someș Delivery 2016 aduce oserul pe malul râului, în zona străzii Gavril Muzicescu. 

 

Cand? ---> Sambătă, 18 iunie, între orele 10.00 și 16.00, sunteți așteptați să însuflețiți târgul nostru în orice calitate doriți — vânzător, cumpărător, negociator, vizitator, chibiț etc. Participarea e liberă pentru oricine, circulația mașinilor fiind închisă pe durata evenimentului Someș Delivery.

♒︎

„Oser lângă Someș” este organizat în colaborare cu echipa proiectului „Open Houses”, ales în urma concursul de proiecte Someș Delivery 2016 ~ Someșul Face Valuri. Someș Delivery e un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca. Ediția a doua se va desfășura în 18 și 19 iunie 2016 pe segmentul de râu dintre podul Garibaldi și cel de lângă hotelul Napoca. Mai multe detalii la: http://somesdelivery.ro/despre/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.