Universitatea Tehnica din Cluj are reprezentant de seama la Salonul de la Geneva

Scris de 

Universitatea Tehnică din Cluj are reprezentant la Salonul de la Geneva, eveniment ce se desfășoară în perioada 2-6 aprilie 2014. Cercetătorii români participiă cu 24 de invenții la acest eveniment, printre care și Radu-Ioan Munteanu, fost rector al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

România este reprezentată şi în Juriul Internaţional al competiţiei de personalităţi ale comunităţii ştiinţifice din ţară. Iar pe lângă Radu-Ioan Munteanu, reprezintă cu mândrie țara și Doru-Dumitru Palade, fost ministru al Cercetării şi Tehnologiei, şi Constantin Oprean, fost rector, actualmente preşedinte al Universităţii Lucian Blaga din Sibiu.

 

Din 2010, a fost cooptat ca membru în Juriul Internaţional şi Mircea Tudor, preşedinte al MBTelecom, distins cu Marele Premiu al Salonului de la Geneva în  2009 şi 2013.

 

Vineri, în standul României, realizat sub egida Ministerului Educaţiei, va fi organizată „Ziua României“, eveniment de promovare a cercetării naţionale. Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva este cel mai prestigios eveniment la nivel mondial în domeniul inventicii.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.