Unde dam kilogramele jos dupa vacanta?

Scris de 

Ți-ai cam făcut de cap vara asta, nu ți-ai refuzat nicio pizza și nicio înghețată, ai stat calm cu orele pe șezlong și... poate ai pus câteva kilograme în plus. Sau te simți fără vlagă, ești obosit și simți că ar trebui să faci niște mișcare. Și dacă tot vii la Cluj în câteva săptămâni, te gândești că n-ar fi o idee rea să te apuci de sală. Întrebarea e... unde?

Eu voi încerca să îți răspund tot cu o întrebare: ce ai vrea să faci? Oferta este foarte variată, există numeroase tipuri de antrenamente sportive: aerobic, fitness, arte marțiale, dans, etc.

 

De obicei, fetele fac aerobic. Dar și aici va trebui să alegi dintre zumba, pilates, fitball, steel tonic, tae-bo, step, yoga și așa mai departe. Îți recomand să te informezi ce înseamnă fiecare în parte și să alegi în funcție de rezistența ta, de așteptările pe care le ai de la un asemenea program sportiv.

 

Lady’s Gym (http://www.ladysgym.ro) este o sală dedicată exclusiv femeilor și este situată pe str. Regele Ferdinand. Prima intrare este gratuită, deci poți să îți formezi o părere înainte de a îți face abonamentul (care nu este foarte scump – 65 de lei pentru 8 ședințe și 90 de lei pentru acces nelimitat).

 

O altă alternativă ar fi Clubul Aiyana (http://www.aiyana.ro), de pe str. Dorobanților nr. 30-32. Poți face step, fitball, stretching, circuit training, cardio, thai combat, dar și dansuri (hip-hop, afro, latino, belly dance).

 

Dacă vrei să faci fitness, îți recomand sala Gimmy, pe care o poți găsi atât în cartierul Gheorgheni (pe strada Pascaly), cât și în Polus Center. Pentru a îți fi mai ușor să alegi, pe site-ul lor (http://www.gimmy.ro) clasele sunt împărțite în funcție de dificultate (ușor, efort fizic moderat și clase în forță). Abonamentul de Fitness Full te costă 150 de lei pe lună, iar DimiFit (care îți permite accesul între orele 7 și 15) costă 80 de RON.

 

O altă idee ar fi Big Fitness (http://www.bigfitness.ro), din Mănăștur, situat în complexul Big, pe Str. Bucegi nr.19. În abonament intră și câte o ședință de saună pe săptămână, iar studenții beneficiază de reduceri (full time costă 120 de lei, iar 12 ședințe – 95 de lei). De asemenea, îți poți invita doi prieteni la sală prin intermediul unor vouchere pe care le primești la înscriere.

 

Ar mai fi centrul Fit for Life (http://www.fitforlifecluj.ro), pe care îl poți găsi pe Aleea Padin, în Complexul Flora Mănăștur, sau Olympus Center (http://www.olympuscenter.ro), situat aproape de căminele din Hașdeu, pe strada Victor Babeș nr. 33.

 

Olympus Center are prețuri destul de bune pentru studenți (fitness de la 8.00 la 16.00 pentru 80 RON și nelimitat pentru 90 de RON) și include, de asemenea, ședințe nelimitate de saună.

 

Pentru băieții care vor să încerce arte marțiale și vor să intre în lumea boxului, Fitness Bamboo Cluj (http://www.fitnesbamboocluj.ro) vă oferă antrenamente de Taekwondo, Karate Do și Kyokushinkai. Studenții vor plăti 120 RON pe lună sau 65 de RON pentru 2 săptămâni.

 

O altă opțiune ar fi Beyond Sports (http://www.beyondsports.ro), situat pe str. Berăriei nr. 6 (chiar lângă Midi), unde puteți practica Box, Kickbox, Taekwondo, Thai box sau Brazilian Jiu Jitsu. Prețurile ar fi 60 de RON pentru avansați și 70 de RON pentru începători.

 

Tu iei decizia, deci multă baftă!

 

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.