Participa la Cross-ul universitar Fuga la Stafeta! Inscrierile au inceput!

Scris de 

Înscrierile la Cross-ul Universitar „Fuga la Ștafetă” au început. Competiţia se va desfăşura în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ştafeta următoarei. Debutul competiţiei va avea loc la Cluj-Napoca – 5 aprilie, va continua la Timişoara – 12 aprilie, Bucureşti – 10 mai, Galaţi – 17 mai, Constanţa – 24 mai şi va culmina la Craiova pe data de 31 mai.

Crosul se adresează studenţilor din toate universităţile clujene. Participanţii se întâlnesc la start în Parcul Central “Simion Bărnuţiu”, sâmbătă, 5 aprilie 2014, de la ora 15:00.

 

Înscrierile se realizează pe site, accesând link-ul http://www.studentsport.ro/cros-inscrieri.php, iar studenţii sunt obligaţi să prezinte buletinul şi carnetul de student.

 

Alergătorii vor parcurge o distanţă de aproximativ 2,5 kilometri. Atât primii 3 studenţi, cât şi primele 3 studente care ajung la linia de sosire, vor pleca acasă cu premii constând în diplome, medalii, cupe, dar și alte cadouri oferite de către partenerii evenimentului. Toată lumea va beneficia de apă.

 

Primul clasat la fiecare categorie (feminin şi masculin) va participa la etapa finală, care va avea loc la Craiova. Premiul cel mare constă într-o excursie în Antalya, oferită de QNET. La nivel naţional, competiţia se desfăşoară în mai multe centre universitare, pe lângă Cluj-Napoca, și Timişoara, Bucureşti, Galaţi, Constanţa sau Craiova.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.