Unde stai în Cluj cand nu ai chirie?

Scris de 

Una dintre cele mai dificile sarcini pentru studenții din primul an care ajung în orașele mari ale țării este să-și găsească rapid o chirie la prețuri avantajoase și condiții bune. Este foarte dificil și ai nevoie de mare noroc să găsești într-o singură zi varianta potrivită pentru tine, indiferent de tipul imobilului dorit.

 

Deși această problemă este cel mai des întâmpinată de studenții anul I, nici colegii lor mai mari nu scapă uneori de neplăcerea de a rămâne fără apartament sau garsonieră pentru câteva zile, timp în care sunt nevoiți să caute și să găsească alt loc de cazare in Cluj.

Una dintre soluțiile la care apelează de regulă studenții din primul an este căutarea unei chirii în timpul verii, în cazul în care nu doresc să împartă o cameră de cămin cu alți colegi. Este o soluție inteligentă, care te poate scuti de multe bătăi de cap în toamnă, după începerea anului școlar.

 

Dar ce faci atunci când trebuie să îți cauți chirie și să stai în Cluj în același timp?

Din păcate, foarte mulți studenți se confruntă în fiecare an cu această situație neplăcută. Iată mai jos câteva soluții la care poți apela pentru cele câteva zile în care alergi după chirie prin oraș.

 

Devii musafir

Dacă ai prieteni sau cunoștințe care te pot găzdui pentru o perioadă, ești norocos. Asta îți va da timp să cauți fără să suporți alte cheltuieli suplimentare. Desigur, dacă ne gândim și la partea mai puțin bună, aceasta ar consta în faptul că deranjezi alți oameni din confortul propriei locuințe.

 

Apelezi la hoteluri și pensiuni

Din fericire, Clujul are o multitudine de opțiuni în ceea ce privește unitățile de cazare, pe care le vei găsi în toate zonele orașului la prețuri avantajoase. Cele mai convenabile sunt, bineînțeles, pensiunile, care oferă prețuri mai mici la condiții foarte bune.

 

Folosești apartamentele în regim hotelier

Aceasta este o altă modalitate în care poți petrece câteva nopți în Cluj la prețuri decente. În plus, această opțiune îți va da ocazia să te obișnuiești deja cu atmosfera unui apartament sau garsoniere clujene.

 

Prin urmare, opțiunile sunt numeroase, motiv pentru care nu trebuie să cazi în disperare dacă nu ți-ai găsit încă apartamentul perfect în care plănuiești să-ți petreci cea mai frumoasă perioadă a vieții: studenția.

 

Sursa foto : abdn.ac

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.