Inscrie-te si tu la un "SMART Internship" pentru dezvoltarea carierei tale!

Scris de 

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) anunţă oficial lista primelor instituţii publice partenere în cadrul cărora tinerii cu studii în străinătate se pot înscrie pentru stagii de practică (management shadowing) desfăşurate în vara sau toamna anului 2016. Specificul „SMART Internships” îl constituie expunerea la cel mai înalt nivel în cadrul instituţiilor gazdă – cel decizional – şi activitatea de impact a stagiarilor pe durata activităţii lor. Perioada de înscriere în competiţia pentru aceste stagii este 22 iulie– 31 iulie 2016.

 

Aflat la cea de-a patra ediţie, programul „SMART Internships” pune la dispoziţia tinerilor cu experienţă academică internaţională stagii de practică în instituţiile publice din România. Ne sunt alături în 2016 instituţiile fidele din anii precedenţi: Institutul European din România, Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Ministerul Afacerilor Externe şi . În plus, anul acesta ni se alătură: Federaţia Română de Fotbal, Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri prin Departamentul InvestRomania şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, dar şi alte instituţii al căror nume îl vom face public pe parcurs şi asupra cărora vom reveni cu informaţii în curând. Programul „SMART Internships” 2016 oferă momentan peste 30 de stagii de practică în cadrul instituţiilor amintite mai sus.

 

Stagiile se vor derula în perioada august-noiembrie 2016, având o durată de una până la trei luni, cu posibilitatea prelungirii acestora. Studenţii şi proaspăt absolvenţii cu experienţă internaţională de studii care doresc să desfăşoare astfel de stagii vor completa un formular online şi vor trimite prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o scrisoare de motivaţie de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, şi un CV actualizat (ambele în română sau engleză) până la data de 31 iulie. Anunţarea candidaturilor câştigătoare va avea loc în perioada 5–8 august 2016.

 

Pentru mai multe detalii, vizitaţi: http://haiacasa.lsrs.ro/smart-internships-2016/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.