Toamna incepe cu mult sport - Eurobasket 2017 bate la "usa" Clujului

Scris de  Aug 30, 2017

Sala Polivalentă din Cluj găzduieşte meciuri de la campionatul european de baschet (Eurobasket2017), în perioada 1-7 septembrie. Federaţia Romană de Baschet a anunţat lotul de 12 jucători pentru meciurile de la Eurobasket2017: Vlad Moldoveanu (Demir Insaat Buyukcekmece Basket) – căpitan, Andrei Mandache (CSM Oradea, Alexandru Olah (U BT Cluj), Emanuel Cate (Club Basquet Prat), Rolland Torok (U BT Cluj), Cătălin Baciu (Steaua Bucureşti), Nandor Kuti (U BT Cluj), Bogdan Nicolescu (CSM Oradea), Titus Nicoară (BCM U Piteşti), Radu Paliciuc (CSU Sibiu), Cătălin Petrişor (Phoenix Galaţi) şi Octavian Popa Calota (BC Timişoara); antrenorii sunt: Marcel Tenter şi Milorad Perovici.

 

Naţionala României se afla deja la Cluj-Napoca în pregătire, celelalte cinci participante, adică Spania, Croaţia, Muntenegru, Cehia şi Ungaria, ajungand la Cluj de ieri.

 

Programul complet al partidelor din grupa C este urmatorul:

1 septembrie:
Romania – Cehia (ora 20.30), Ungaria – Croatia (15.00), Spania – Muntenegru (17.45)

 

2 septembrie:
Croatia – Romania (20.30), Muntenegru – Ungaria (15.00), Cehia – Spania (17.45)

 

4 septembrie:
Muntenegru – Croatia (17.45), Spania – Romania (20.30), Ungaria – Cehia (15.00)

 

5 septembrie:
Croatia – Spania (17.45), Cehia – Muntenegru (15.00), Romania – Ungaria (20.30)

 

7 septembrie:
Cehia – Croatia (15.00), Ungaria – Spania (17.45), Muntenegru – Romania (20.30)

 

In celelalte trei grupe ale CE2017, gazduite de Helsinki, Tel Aviv si Istanbul vor juca Polonia, Grecia, Franta, Finlanda, Islanda, Slovenia (grupa A), Ucraina, Israel, Lituania, Georgia, Italia, Germania (B) si Marea Britanie, Rusia, Serbia, Letonia, Turcia si Belgia (D). Turneul final al CE de baschet masculin din 2017 va avea loc intre 31 august – 17 septembrie in Romania, Finlanda, Israel si Turcia, ultima fiind si gazda fazei finale a competitiei. Primele patru clasate in fiecare din cele patru grupe se vor califica in optimile de finala, in care se va lupta pentru sferturi, apoi semifinale, urmate de finalele pentru medalii.

 

Echipa nationala a Romaniei s-a calificat la acest turneu final tocmai pentru ca este una din cele patru gazde. Primăria Cluj-Napoca a modernizat Sala Polivalenta, pentru a se prezenta în condiţii de top la campionatul european de baschet. Capacitatea sălii a fost mărită la 10.000 de locuri, parchetul a fost schimbat, la fel şi instalaţia de sonorizare, iar afara sălii a fost montat un cub gigant, pentru cei care nu au loc în tribune.

 

Citeste si:

---> Tot ce trebuie sa stii despre Realitatea Virtuala

---> Primaria Cluj-Napoca faciliteaza comunicarea online: 18 locuri cu Wi-Fi gratuit in oras

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.