Consiliere psihologica gratuita pentru studentii clujeni

Scris de 

Pentru cei care au zile mai puțin bine sau pentru cei care doresc consultanță în materie de carieră, Campuscluj.ro vine cu vești bune și vă spune cine vă poate ajuta. Noi inițiative au fost inaugurate de curând pentru studenții clujeni. Două centre pentru studenți sunt inaugurate la Cluj în această săptămână. Este vorba despre Centrul de Consiliere Student Expert și Centrul pentru Studenții cu Dizabilități care vor oferi, zi de zi, studenților UBB consultanță psihologică gratuită.

Sediile celor două centre se află la parterul căminului III din campusul studențesc Hasdeu. Tinerii interesați de consiliere psihologică gratuită vor putea apela un număr de telefon, se vor putea programa la psiholog și solicita informații.

 

Centrul de Consiliere Student Expert și Centrul pentru Studenții cu Dizabilități au fost înființate pentru a preveni tragediile din campusurile studențești, precum cele înregistrate în trecut, când mai mulți tineri, studenți ai Universității Babeș-Bolyai, s-au sinucis. Totodată, centrele își propun să ofere și servicii de consultanță în cariera pentru studenții UBB.

 

Sursa foto: portal.education.indiana.edu

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.