Premii de excelenta pentru UMF si USAMV

Scris de 

Două universităţi clujene au fost recompensate cu Premiul pentru excelenţă la cea de-a doua ediţie a Galei Edumanager.ro.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a fost distinsă cu Premiul de Excelență pentru implicarea în proiecte europene, în timp ce Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" a fost recompensată şi ea cu acelaşi premiu, pentru activitatea de cercetarea întreprinsă în instituţiile de învăţământ superior.

 

Premiile au fost acordate exclusiv în urma opţiunilor exprimate pe site, timp de o lună, de către vizitatorii portalului EduManager.ro şi de numărul mai mare sau mai mic de voturi întrunite de fiecare instituţie sau proiect nominalizate.

 

La evenimentul la care a fost prezent şi ministrului Educației Naționale, Remus Pricopie, au participat peste 150 de persoane, reprezentanți ai învățământului superior, ai învățământului preuniversitar, lideri ai organizațiilor neguvernamentale din domeniu educației și ai mediului de afaceri.

 

Sursa: edumanager.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.