Au fost suplimentate punctele de vanzare in care se pot elibera abonamente CTP pentru studenti

Scris de 

Compania de Transport Cluj-Napoca (CTP) aduce la cunoştinţă studenţilor, care beneficiază de gratuităţi şi reduceri la transportul public în municipiul Cluj-Napoca, că au fost suplimentate punctele de vânzare în care se pot elibera abonamente de acest tip. Astfel, începând cu data de 11 ianuarie 2018, abonamentele pentru studenţi se eliberează la 25 de birouri de abonamente, după următorul program:

birouri abonamente cluj studenti

 

Vă reamintim că studenţii bugetari, având vârsta de maxim 26 ani, posesori de carduri StudCard, ISIC Student, Euro<26 Student, OMNIPASS sau „A card/A Kártya” beneficiază de gratuitate pe două linii pe mijloacele de transport în comun din oraş. 

 

Studenţii zi – taxă ai Universităţii Babes-Bolyai, având vârsta de maxim 26 ani, orfani sau proveniţi de la casele de copii, posesori de carduri StudCard, ISIC Student, Euro<26 Student, OMNIPASS sau „A card/A Kártya”, beneficiază de gratuitate pe două linii.

Studenţii de la zi – buget care nu deţin unul din cardurile enumerate mai sus (cu vârsta de maxim 26 ani) vor avea reducere de 50% pe o linie.

Studenţii de la zi-taxă si studentii de la zi- buget (cu varsta mai mare de 26 ani), care nu deţin unul din cardurile enumerate mai sus  vor avea reducere de 50% pe o linie.

 

Citeste si:

---> Curs de Project Management pentru studentii Facultatii De Mate-Info a UBB'ului

---> Ziua de 18 decembrie va fi declarata sarbatoare nationala

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.