Streamago: secretul cresterii explozive a aplicatiei de live streaming

Scris de 

Lumea de astăzi se transformă rapid și un rol important îl joacă în ultimul timp metodele de a înregistra video ceea ce se întâmplă în jur și de a transmite și viraliza conținutul în mediile de socializare. Ceea ce este și mai surprinzător este ca totul se întâmplă fără să existe un impuls real sau vreo provocare din partea creatorilor acestor metode.

Pentru a demonstra acest lucru, priviți filmulețul urmator: acesta arată cum Streamago, aplicația de live streaming cu peste 1.2 milioane de utilizatori înregistrați în mai puțin de patru luni, a avut o creștere virală explozivă în cele mai surprinzătoare locuri de pe glob:

Recent, aplicația Streamago a pătruns cu succes în randul generațiilor Millennial Afro- Americane și al Generației Z în Sud-Estul Statelor Unite, în comunitățile de coastă din Carolina, Florida și Georgia.

Aceasta a fost o surpriză pentru cei care dețin aplicația Streamago, deoarece compania nu a investit în promovarea acesteia în  Statele Unite. „Viralizarea” aplicației și creșterea organică se datorează  utilizatorilor din Caraibe.

Aceasta nu este însă prima dată când Streamago intră în topul celor mai utilizate aplicații de live streaming.  Compania care a dezvoltat aplicația se află în Italia, dar Streamago a ajuns să fie utilizată chiar și printre iranieni, cu o bază de utilizatori foarte tineri ( cei mai mulți dintre ei au vârste cuprinse între 13- 24 de ani).  Aplicația s-a clasat rapid în topul celor 5 cele mai descărcate aplicații din țară și pe locul  2 în topul aplicațiilor de social media descărcate. Streamago continuă să cunoască creșteri explozive și în țările europene, dar la fel de important rămâne începutul creșterii popularității aplicației.

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping