Ce zici de un sejur de schi in Alpii Francezi cu doar 170 euro?

Scris de 

Schiul și snowboard-ul sunt sporturi de iarnă din ce în ce mai populare, dar în același timp și cele mai scumpe. Echipament, abonament de schi, transport, cazare... nu este ușor să faci rost de ele ca și student. Tocmai din acest motiv s-a înființat marca Student Ski: pentru a le oferi studenților posibilitatea de a participa la o escapadă de schi plină de distracție, sport și libertatea neînfrânată a coborârii într-un gol alpin – toate acestea, în Paradisul schiului: Alpii Francezi!

Mulți dintre noi visează să petreacă lunile de iarnă între vârfurile acoperite de zăpadă. Echipa StudentSki.ro transformă tocmai acest vis în realitate! Scopul lor este popularizarea pe scară largă a schiului ca și sport și distracție de iarnă. Sincer vorbind: cine ar putea să organizeze mai bine o vacanță plină de schi pentru studenți decât cel care își petrece toate zilele în munți și a fost și el nu de mult student? Șase organizatori stau în Alpi întregul sezon de schi, pentru a le oferi experiențe de neuitat studenților!

Oriunde te duci cu Studentski.ro, ai posibilitatea să închiriezi echipament sau chiar să înveți arta schiului sau a snowboard-ului cu instructori profesioniști și entuziaști.

studenti in alpi

Un grup de studenți mulțumiți în Les 2 Alpes

Pe gustul studenților

De-a lungul săptămânii, se organizează programe de schi și activități încontinuu. Ca să numim doar câteva dintre aceste programe care te fac să simți că trăiești:

  • cursuri de schi și snowboard la nivel începător și avansat,
  • ture free ride și off-piste,
  • vizită la Monaco sau Grenoble,
  • programe wellness,
  • barbecue party și vin fiert
  • si desigur, petreceri până în zori.

Organizatorii Studentski.ro, având o experiență de aproape 10 ani, aleg cazările cele mai bune cu mare grijă, cunosc stațiunile și au reușit să negocieze prețuri imbatabile de-a lungul anilor. Astfel, le oferă aventura de o săptămână la prețuri accesibile studenților și tinerilor iubitori de schi și snowboard.

Cu doar 170 euro, poți participa la un astfel de sejur (cazare 7 nopți + skipass 6 zile + programe) la riviera Alpilor: Isola 2000. Celelalte două destinații, Les Deux Alpes și Chamrousse, vă așteaptă cu unul dintre cei mai mari ghețari din Europa, La Grave, paradisul freeride și pârtii olimpice. În plus, autocarul pornește din majoritatea centrelor universitare din Transilvania: Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Târgu-Mureș, Miercurea-Ciuc, Sfântu-Gheorghe și Odorheiu-Secuiesc.

Mai mult decât orice cuvânt, iată filmulețul lor de prezentare:

Contact StudentSki

Mai multe informatii puteti obtine de pe site-ul http://studentski.ro/, de pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/studentski.ro/ sau telefonic la numarul: 0749 418 741.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.