SIE recruteaza tineri cu studii superioare. Vezi daca ti se potriveste!

Scris de  Aug 14, 2015

SIE recrutează şi şi-a modernizat pagina de internet, lansând o campanie de anagajări, popularizată chiar şi prin Google Ads, astfel că reclamele apar contextualizat pe toate siteurile care folosesc acest sistem. „Dacă îţi doreşti mai mult decât un job, intră într-o echipă de elită. Te aşteaptă o carieră unică”, scrie în reclama SIE.

 

Serviciul de spionaj angajează tineri până în 35 de ani în patru categorii de activitate - operativ, analiză strategică, specialişti şi protecţie.

 

„A fi angajat al SIE înseamnă să-ţi doreşti să fii cel mai bun. De ce să ai doar un job, când poţi contribui la apărarea intereselor naţiunii tale? Vei trăi într-un mediu care te va sprijini să te formezi şi să te dezvolţi atât profesional cât şi personal, încurajându-te să crezi în capacitatea ta de performanţă. Vei face parte din prima linie de apărare şi protejare a ţării tale, lucrând alături de oameni cu abilităţi de excepţie”, îşi atrage SIE viitorii angajaţi.

 

SIE caută specialişti în IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie şi medical. Candidaţii pentru toate cele patru categorii trebuie să aibă studii superioare şi  „inteligenţă superioară”.

 

În cazul candidaţilor pentru joburi de protecţie, criteriile sunt mai stricte: se cere doar Bacalaureatul, însă vârsta limită este de 30 de ani, iar candidaţii trebuie să aibă memorie vizuală, o bună percepţie a spaţiului şi timpului, aptitudini de comunicare, capacitate de a evalua şi lua decizii, viteză bună de reacţie şi minime abilităţi tehnice şi o înălţime minimă de 1.70 metri, apţi din punct de vedere fizic şi medical. Primul pas către un interviu de angajare la SIE este completarea unui formular care durează 60 de minute.

 

Sursa: gandul.info, sie.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.