5 accesorii inedite pentru camera ta de camin

Scris de 

Accesorizarea camerei de camin poate fi un lucru costisitor dar cu siguranta sederea ta in camin va fi mult mai placuta. Exista accesorii must have fara de care viata ta de zi cu ar avea de suferit dar si lucruri fancy care vor da o nota personala camerei tale.


1. Stickere perete

Din categoria accesoriilor fancy, va recomandam stickere de perete care va personalizeaza camera in cel mai inedit mod. Pe langa vizualul inedit, pretul este un alt aspect studentesc ce trebuie luat in calcul. Cu preturi incepand de la 43 ron pentru un sticker cu dimensiunea de 60x64 cm cu siguranta vei face o impresie oricui.


2.Tablouri canvas

Nu trebuie sa fii un iubitor de arta sa-ti dai seama ca un tablou schimba aspectul camerei. Poti avea in camera un peisaj din natura, un autobuz londonez sau o piramida din Egipt.


3.Perne cu mesaj
Perna este un alt accesoriu cool ce poate fi personalizat dupa bunul plac. Fie ca esti fan batman sau twilight sigur vei gasi o perna pe gustul tau.

 

4.Suport carti
Cartile sunt prietenul cel mai bun al studentului. Daca ele te invata atatea lucruri interesante si iti deschid noi orizonturi macar cand se "odihnesc" sa aiba parte de un suport cool. Iata cateva modele interesante :


5.Ceasul desteptator
Daca am stabilit cartile ca fiind cel mai bun prieten al studentului, cu siguranta ceasul desteptator este unul din "dusmani". Dar poate daca este un ceas personalizat, poti ajunge la o intelegere cu el si sa te mai lase sa dormi dimineata. Iata cateva propuneri :

 

Daca mai stii si alte accesorii ce pot fi personalizate si ar schimba atmosfera din camera de camin, spune-ne si noua printr-un comentariu la acest articol.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.