Sportivii legitimati la Clubul Sportiv Universitatea vor avea locuri de cazare la UBB

Scris de 

Universitatea Babeş-Bolyai va oferi în anul universitar 2015-2016, un număr de 60 de locuri de cazare în căminul Sport XXI, pentru sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca. De asemenea, sportivii vor avea acces gratuit pe pista de atletism şi vor beneficia de o reducere de 50% faţă de tarifele aprobate, în sala de atletism, în baza orarului lunar, stabilit de comun acord cu conducerea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi a Parcului Sportiv. Sportivii care fac parte din echipa de rugby seniori sau cea de juniori au acces gratuit la terenul de fotbal gazon I şi li se va permite accesul la vestiare pe durata programului stabilit în condiţiile mai sus menţionate.

 

Numărul locurilor de cazare a fost redus faţă de anul trecut, ca urmare a numărului mare de solicitări din partea studenţilor, cu medii mari, de la Facultate de Educaţie Fizică şi Sport şi a inaugurării mobilităţilor naţionale prin Programul de mobilităţi studenţeşti din cadrul Consorţiului Universitaria. Studenţii universităţilor partenere din Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, vor beneficia de un stagiu de studii de un semestru (cu frecventarea cursurilor şi seminariilor şi acces în laboratoare şi bibliotecă) şi li se va asigura cazarea în Caminul Sport XXI.

 

Menționăm că Direcţia Generală Administrativă a UBB a trimis, încă din data de 15 iulie 2015, o înştiinţare (adresa cu nr. 11.170/15.07.2015) către Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca prin care li s-a comunicat faptul că, pentru cazarea sportivilor legitimaţi la Clubul Sportiv Universitatea, în anul universitar 2015-2016, UBB va oferi 60 de locuri de cazare în Căminul Sport XXI.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.