Idei de cadouri pentru bunici

Scris de 

Daca esti in cautarea unor idei de cadouri pentru bunicii tai, care poate te-au crescut si ti-au cumparat nenumarate cadouri cand erai mic. Acum este randul tau sa le intorci favorurile si sa le faci cadouri memorabile.

In primul rand trebuie sa identifici nevoile pe care le au bunicii tai si sa pornesti de acolo. Iata cateva sugestii, in caz ca nu ai nicio idee sau varianta disponibila.

O motocoasa

Presupunem ca bunicii tai stau la casa sau au o curte ce necesita atentie. O motocoasa este un instrument foarte eficient de tundere a ierbii din curte iar pentru persoanale in varsta care nu mai au aceiasi mobilitate, poate fi o solutie perfecta. In functie de terenul ce necesita cosire, poti alege o motocoasa pe benzina sau una electrica, cu sistem dublu de taiere sau cu fir de nylon etc. Iti recomand sa intri aici, pe un site specializat, pentru a afla mai multe despre motocoase.

Telefon pentru seniori

Telefoanele pentru seniori au particularitati aparte fata de telefoanele obisnuite si anume: taste mai mari pentru a fi vizibile de catre cei cu probleme de vedere, bateria tine cateva zile bune, sunetul se aude mult mai tare. Iti recomand totusi sa te orientezi catre un device pe care sa poti instala whatsapp pentru apeluri video. Se vor bucura foarte mult sa te si poata vedea din cand in cand.

Bilete la teatru sau spectacole

Probabil ca bunicii tai nu mai ies din casa atat de des pe cat si-ar dori si din acest motiv cateva bilete la o piesa de teatru sau un spectacol pe gustul lor, e un cadou potrivit. Atentie insa la genul „programului” pentru ca un spectacol cu Victor Rebengiuc va fi apreciat pentru ca fac parte din aceiasi generatie, pe cand un spectacol de stand up comedy cu Bobonete nu va fi la fel de bine gustat.

Alte variante de backup

- un album foto

- bijuterii

- bilete la tratament, in special bai de namol sau recuperare

- un fierastrau electric pentru bunicul 

- un robot de bucatarie pentru bunica

Sursa articol recomandari-specialisti.ro.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.