Noi linii ale transportului public in comun la Cluj din septembrie

Scris de 

Începând din luna septembrie vor fi introduse in Cluj-Napoca noi linii ale transportului public în comun. „Împreună cu Compania de Transport Public am decis de a înființa câteva linii noi de transport public în oraș. Prima linie, pe care o vom implementa începând cu data de 9 septembrie, este o linie nouă, care probabil va avea numărul 53, care va veni de la piața agroalimentară IRA din Mărăști, până în Piața Mihai Viteazu pe un traseu alternativ celui existent astăzi.

Tot începând cu 9 septembrie se va pune în mișcare o altă legătură cerută de foarte multă vreme și anume o linie directă între cartierul Grigorescu și cartierul Gheorgheni, linia 30B”, a promis edilul în cadrul unei emisiuni de la un post de radio local.

 

Autorităţile clujene au în vedere și introducerea unei linii directe între cartierele Zorilor și Gheorgheni, înainte de începerea noului an universitar.

 

Citeste si:

---> Start inscrierilor la Walking Month 2019: castiga premii si ajuta-ne sa „Unim cele doua Romanii”

---> UBB este pe primul loc din Romania in Top Shanghai 2019

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.