Top joburi pe platforma SmartDreamers in luna mai

Scris de  Mai 22, 2014

Echipa de la SmartDreamers a făcut un rezumat al joburilor de top din această lună. Merită să arunci o privire, poate-poate îți vei găsi jobul mult visat, deoarece tot mai multe companii apelează la acesta platformă pentru a recruta studenți sau tineri absolvenți.

Începem cu poziția de ASP.NET Web Software Developer, pusă la bătaie de VISMA Software, la Sibiu. Dacă vrei să aplici, trebuie să fii absolvent de Master în Inginerie sau Informatică, să ai minim trei ani experiență în web development, cunoștințe vaste de Html5, Javascript, CSS3, Knockout JS, JQuery, experiență în ASP.NET și .NET, NET C#, precum și cunoștințe de Visual Studio 2012/2013 (C#).

 

Continuăm cu Raiffeisen Bank, care se află în căutarea unui Consilier Juridic – Litigii la Târgu-Mureș. Pentru această poziție e nevoie de studii superioare finalizate (pe profil juridic) și de minim șapte ani experiență în activitatea de reprezentare în instanțe. În plus, candidaților li se cere să cunoască foarte bine limba Engleză, să știe să-și gestioneze eficient timpul și activitățile și să dețină permis auto categoria B.    

 

Obiettivo Lavoro Romania are nevoie de un Web Developer – PHP, postul fiind la București. Aplicanții trebuie să aibă experiență în framework-uri precum PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS sau MVC, cunoștințe de design și programare de tip Object Oriented, precum și abilități în ceea ce privește Software Engineering-ul.

 

Key Safety Systems România caută un Tehnician Electro-Mecanic la Arad. Vrei să aplici? Nimic mai simplu! Trebuie să fii absolvent de liceu cu profil tehnic, să cunoști limbile Engleză sau Italiană, să ai cunoștințe de operare PC, disponibilitate de muncă în două schimburi, precum și experiență în întreținerea echipamentelor din punct de vedere pneumatic, electric sau electronic.    

 

La Timișoara e nevoie de un Lead Technical Project Manager OSS pentru Alcatel – Lucent. Cunoștințele de scriere și vorbire în limba Engleză sunt obligatorii, alături de cunoștințele temeinice în domeniul de activitate. Se oferă un pachet salarial atractiv, alături de bonuri de masă și pachete de relocare pentru non rezidenți.

 

SCC Services Romania angajează un Agent Servicii Client (pe limba Franceză) la Bacău. Printre cerințele de bază pentru aplicarea la acest job se numără, desigur, stăpânirea la nivel avansat/fluent al limbii Franceze, precum și cunoștințe bune de utilizare a programului MS Excel. Se oferă un pachet salarial competitiv și oportunități de dezvoltare a carierei într-o companie multinațională de succes.

 

OSF Global Services se află în căutarea unui Dynamics AX Developer la Iași. Dacă te gândești să aplici, ține cont de faptul că trebuie să cunoști foarte bine limba Engleză, să ai diplomă de licență și experiență de lucru în domeniu, precum și disponibilitate pentru călătorii de lucru, atât în țară, cât și în străinătate. Cunoștințele de ASP.NET și SQL Server reprezintă avantaje majore în vederea angajării.

 

Încheiem topul joburilor din săptămâna 5-9 Mai cu cei de la BrandUP Interactive, care caută un Digital Art Director la București. E nevoie de un portofoliu online serios pentru aplicarea la acest job, alături de minim trei ani experiență într-o agenție sau ca freelancer. Cunoștințele de Photoshop și Illustrator și pasiunea pentru toate aspectele ce țin de designul interactiv reprezintă, de asemenea, cerințe de bază pentru poziția pusă la bătaie.

 

Te invităm să accesezi platforma SmartDreamers și să alegi unul din sutele de joburi disponibile, indiferent de domeniu. Sunt șanse foarte mari să găsești ceea ce cauți!

 

Sursa foto: aia-arizona.org

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.