Red Bull Soapbox Race Romania 2016 se pregateste de Start!

Scris de  Aug 29, 2016

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix, unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe baza de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia ta sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

 

Red Bull a organizat până acum zeci de astfel de curse în toată lumea, de la prima cursă în Belgia, în anul 2000, până în Australia, din Africa de Sud până în Jamaica, iar în 2016 ajunge pentru a doua oară în România, după ediția de 2014 de la București. De-a lungul timpului s-au perindat pe piste de la prototipuri hiperrealiste de mașini și până la orice le trecea prin cap participanților. Orice care să aibă roți și să îi ducă până la finiș.

 

Pe cine vom vedea la start pe 3 septembrie la Cluj-Napoca?
Pentru că suntem un popor cunoscut pentru creativitatea debordantă, nici ai noștri nu s-au lăsat mai prejos și se vor prezenta în fața publicului cu mașinării care mai de care mai trăsnite. Vă spunem doar câteva dintre numele echipelor și lăsăm imaginația voastră să lucreze… – Mocanița fără frică, Mustarmobilul, Nasa Spațială, Migutzu’ no 1, Ghilotina cu surprize, R.S.S. Kurtos cu umplutură, Butoiul Zburător, Bootlecuta, Porkshe Troaca V6, CondoMobil P1000 sau Ionel și defectul de piramidă.

 

Echipele vin din mai multe orașe, pe lângă Cluj-Napoca, orașul gazda, vom mai avea la start îndrăzneți din București, Sibiu, Ploiești, Iași, Brașov, Zalău, Hunedoara, Târgu Mureș, Bistrița, Hațeg, Suceava, Tecuci. Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11:00 și sa ne înarmăm cu buna dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste.

 

▲ CE MAI E SI RED BULL SOAPBOX? ▲
Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare atat pentru soferii experimentati, cat si pentru amatorii in stare sa deseneze si sa construiasca niste grozavenii pe roti cu care sa concureze contratimp intr-o cursa la vale, caci acolo e linia de sosire.

 

▲ REGULILE, PE INTELESUL TUTUROR ▲
Echipele (min. 2, max. 4 membri) sunt jurizate dupa trei criterii: viteza, creativitate si impresie artistica. Astfel concurentii trebuie sa ne lase cu gura cascata cu prezenta lor scenica, sa ne impresioneze cu prototipul lor de soapbox si, bineinteles, sa ne dea pe spate cu show-ul lor.

Regulamentul Oficial este disponibil aici.

 

▲ PREMII SI SURPRIZE PENTRU NOROCOSII CURAJOSI ▲
Sa ti se fluture prin fata ochilor steagul cadrilat la un Red Bull Soapbox Race, in uralele a mii de spectatori, e in sine o recompensa. Dar noua ne place sa oferim si ceva concret echipelor care au facut furori; adica cele ale caror vehicule incredibile si spectacole memorabile au dat juriul pe spate.

Jump-wide-980x690-1.jpg

Locul I
---> o veritabila tabara de racing pentru 4 persoane, in Austria, pe circuitul international Red Bull Ring.

Locul II
---> o excursie pentru 4 persoane la fabrica Red Bull Racing F1 Team din Milton Keynes, Anglia.

Locul III
---> o zi de distractie pentru echipa si prietenii lor (10 persoane) la un circuit de karting din Romania.

 

!!!! Soferi zurlii si echipe tacanite, inscrieti-va acum, aici.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.