Aron Chupa revine la Cluj pe 30 octombrie in cadrul TIMAF

Scris de  Oct 20, 2015

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF - aflat la cea de a V-a ediție se desfășura în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. Lansat sub sloganul „Let’s get ARTivated”, festivalul a prezentat o serie de evenimente variate publicului clujean. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel  nespecializat. Evenimentele de anul acesta au fost dedicate mai multor domenii artistice, precum: muzica, dansul, literatura, teatrul, publicitate, moda, precum și interfețe ale acestora.

Ediția de anul acesta TiMAF se va încheia cu un concert al unuia dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJ ai momentului. Tânărul DJ – Aron Chupa revine la CLuj-Napoca. Aflat pentru a doua oară în Capitala Europeană a Tineretului, Aron Chupa este foarte entuziasmat de publicul clujean și le promite fanilor un spectacol de neuitat.

Concertul Aron Chupa din Euphoria Music Hall, va încheia seria evenimentelor de anul acesta din cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania - TiMAF, aflat la cea de a V-a ediție.

Biletele pentru eveniment s-au pus în vânzare. Pentru mai multe detalii, accesați pagina https://www.facebook.com/events/969014069840250/ 

 

Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 13:56
Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook