Vezi care este programul pentru spectacolul de Revelion 2019

Scris de  Dec 18, 2018

Primăria Cluj-Napoca a anunțat care este programul pentru spectacolul de Revelion 2019, din Piața Unirii. Astfel, în ultima noapte din 2018, Piața Unirii va fi gazda unui spectacol artistic potrivit pentru toate gusturile, în timp ce Piața Avram Iancu va fi luminată de tradiționalul foc de artificii.

 

Primăria susține că pregătește și câteva surprize. “Sărbătoarea Anului Nou reprezintă un moment de referință celebrat în toată lumea. Intrarea în noul an e un moment deosebit de bucurie și sărbătoare pentru clujeni și nu numai, care și-au făcut un obicei frumos în a petrece împreună cu cei dragi la trecerea dintre ani în piețele tradiționale din centrul orașului. În fiecare an, în noaptea de Revelion, clujenii petrec, admiră focurile de artificii și sărbătoresc cu șampanie și voie bună. Trecerea în 2019 este un moment simbolic pentru municipiul Cluj-Napoca ce va constitui o sărbătoare artistică ce îmbină tradiționalul cu modernul. Dorim ca spectacolul din nopatea de Revelion să constituie un reper de referință al unui an plin de evenimente care-i conferă Clujului statutul de oraș european din inima Transilvaniei”, mai susțin reprezentanții Primăriei.

 

Program Piața Unirii: 

22:00 - Trupa Hora 

22:50 - Cargo

00:15 - Arpy & Zip Band

 

Piața Avram Iancu:

00:00 - Spectacol de artificii

Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2018 12:05
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.