Parcarea privata la aeroport – factori de care trebuie sa tii cont

Scris de 

Preferi să folosești mașina personală, de acasă până la aeroport, atunci când pleci într-o vacanță sau o călătorie de business? Într-adevăr aceasta este o modalitatea mult mai comodă de transport, deoarece nu depinzi de nimeni. Aceeași lucru este valabil și când revii din călătorie.

Dacă și tu intenționezi să alegi o parcare privată în zona aeroportului trebuie să știi care sunt criteriile prin care să alegi una sigură, în concordanță cu necesitățile tale și care sunt avantajele acesteia.

Ia în calcul distanța de la parcare până la aeroport

Atunci când optezi pentru o parcare privată la aeroportul din Cluj, trebuie să iei în calcul și distanța pe care o ai de parcurs de la parking până în incinta aeroportului. Există unele companii care îți oferă transfer gratuit indiferent de ora la care ai zborul, așa că, poți fi liniștit că vei ajunge la timp. Indicat ar fi fă faci o rezervare cu câteva zile înainte de plecare pentru a te asigura că există locuri libere și pentru a economisi extra timp la predarea autoturismului.

Asigură-te că mașina ta va fi în siguranță pe toată perioada șederii

Grija pentru siguranța mașinii nu ar trebui să existe pe durata călătoriei tale. O vacanță cu adevărat perfectă înseamnă să renunți la grijile cotidiene și să te bucura de toate locurile noi pe care le vizitezi, în compania persoanelor dragi cu care călătorești. În cazul în care pleci într-o călătorie de business, siguranța automobilului ar trebui să fie ultima ta grijă. Cum ai putea să te simți relaxat dacă mașina ta nu se află în siguranță? Pentru aceasta, optează pentru o parcare supravegheată cu aparatură modernă și agenți de pază 24/7.

Află toate costurile pe care le implică parcarea

Caută o companie de încredere, documentează-te, citește părerile altora pentru a nu te trezi cu surprize la final. Asigură-te din start că știi care sunt toate costurile pe care le implică parcarea pe perioada aleasă. Și una este să lași mașina pentru 2 zile și alta pentru o săptămână sau chiar mai mult. Pentru perioade mai îndelungate există și posibilitatea de a negocia costurile pentru a ajunge la o variantă convenabilă pentru ambele părți, așa că nu uita să o iei în calcul și pe aceasta.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale alegerii unei parcări private constă în faptul că nu trebuie să te mai rogi de prieteni sau rude să te însoțească la aeroport, iar la întoarcere, mașina va fi acolo unde a-i lăsat-o. Ia în calcul distanța de la parcare până la aeroport, flexibilitatea programului de lucru, siguranța pe care o oferă parking-ul, precum și costurile exacte ale serviciului.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.