Internship platit la Oxford. Vezi care sunt conditiile de participare

Scris de 

Studenții europeni au șansa de a accesa în această vară un internship plătit în cadrul centrului de cercetare și proiectare Sharp Laboratories din Oxford, Marea Britanie. Stagiul de practică are o durată de 2 luni.  

Internshipul propus de Sharp Europe va oferi posibilitatea unui student sau absolvent de a lucra la un proiect inovator care să ducă la obținerea unui produs menit să fie de folos în viața de zi cu zi - o modalitate de a-i ajuta pe oameni să se dea jos din pat dimineața sau poate de a reduce consumul de energie electrică al locuinței lor, scrie Capital.ro.     

 

Studenții și absolvenții care își doresc să participe la competiția care le-ar putea aduce locul în cadrul internshipului Sharp Europe trebuie să își noteze/deseneze ideea pe o foaie, să o pozeze, după care să încarce poza respectivă pe Twitter cu hashtagul #GetItDownOnPaper până la data de 27 mai 2013.

 

O comisie formată din experți va alege 3 finaliști din proiectele propuse, după care Human Invent va discuta cu fiecare dintre ei. În cele din urmă, va fi desemnat un câștigător, al cărui nume va fi dat publicității în data de 10 iunie. Internshipul va incepe la data de 1 iulie și se va încheia în 30 august 2013.

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: aiesecms.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.