FSEGA va fi gazda Congresului National al Studentilor Economisti din Romania

Scris de 

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș – Bolyai, va fi gazda Congresului Național al Studenților Economiști din România (CNSER 2016), eveniment național adresat studenților economiști.

 

CNSER 2016 se va desfășura în perioada 15 – 17 aprilie 2016, fiind organizat de Organizația Studenților Economiști (OSE), din cadrul FSEGA, și va implica prezența a 80 de participanți.

 

Tema majoră a congresului este Finanțele – provocările viitorului, detaliată în două subiecte de actualitate destinate dezbaterii: guvernanță corprotativă și asigurări de sănătate. Pe lângă prezența unui invitat special, subiectele dezbătute vor fi moderate de către cadre didactice ale Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, respectiv de către o societate de asigurări și pensii private cu o cotă de piață substanțială în domeniu de activitate al asigurărilor de viață.

 

Pentru studenții participanți, acest congres reprezintă o șansă de a își exprima opiniile în fața unor specialiști în domeniul finanțelor, respectiv de a vedea perspective noi în legătură cu subiecte de actualitate ale vieții economice românești. 

 

Sursa: news.ubbcluj.ro 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.