Top 5 nise profitabile pe internet

Scris de  Ian 22, 2014

Probabil ati auzit de milionari ai internetului precum Mark Zuckerberg de la Facebook sau Larry Page de la Google, care au castigat foarte multi bani din mediul online. Ei au gasit nisele profitabile si au reusit sa le dezvolte pana au revolutionat lumea. Daca esti la inceput de drum si vrei sa investesti intr-un website trebuie sa stii care sunt cele mai profitabile nise in acest moment in mediul online.

Pentru cine nu stie, o nisa este un segment precis si concentrat de produse sau servicii, care se adreseaza unui anumit tip de populatie, dintr-o piata larga, principala si pe care aceasta piata principala nu le satisface pe deplin. Spre exemplu in piata asigurarilor, o nisa este asigurarea RCA.

 

1. Tablete

Un site care vinde sau prezinta ultimele noutati despre tablete. In ultima vreme, tabletele au castigat foarte mult din piata in favoarea laptopurilor dar si a smartphone-urilor. In acest moment pe aceasta nisa mai este loc dar cu siguranta in cativa ani va fi saturata.

 

2. Pariuri sportive

Legislatia inca permisiva privind internetul permite desfasurarea activitatii de pariuri sportive pe internet. Fie ca vorbim de poker, pariuri pe fotbal, biletul zilei sau orice alta forma de pariuri, pe internet se pot face bani din aceasta activitate. Daca nu te-am convins iti spun doar ca primul site din aceasta nisa are un trafic de 60 000 cititori unici/luna :) 

 

3. Pet shop

Acesta nisa practic a explodat in ultimii ani iar acum este momentul sa va deschideti un shop online de produse pentru animale.

 

4. Ebooks

Odata cu revolutia smartphone-uriloe si a tabletelor este o cerere tot mai mare de ebooks. Fie ca vorbim de un shop online sau de un site de afiliere, aceasta nisa este cat se poate de buna.

 

5. Bilete de avion

Un studiu recent, a aratat ca romanii au cumparat in 2013 peste 100 000 bilete de avion online. La un calcul simplu daca vinzi 100 bilete la un comision de 20 euro/bilet, poti castiga nici mai mult nici mai putin de 2000 euro. Suna bine, nu?

 

Mai stii si alte nise profitabile? Spune-ne si noua printr-un comentariu!

 

Sursa foto : moneymakingbutton.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook