Scheme de joc la pariuri sportive

Scris de 

Subiectul pariurilor sportive este unul controversat si de multe ori privit ca un domeniu al oamenilor care doresc sa se imbogateasca fara munca. Ei bine, nu este chiar asa, norocul are si el rolul sau, dar trebuie sa ai cunostinte avansate de sport si sa foloseste scheme de joc pentru a castiga.

Fiecare jucator are propria strategie, unii pariaza pe rezultate scoruri live, altii pe cornere si tot asa. Iata cateva din cele mai cunoscute scheme:

 

Planul Miza

Alegerea unui plan-miza este o parte importanta a succesului pariurilor sportive si inca odata este important sa urmati anumite reguli de baza. Primul si cel mai important lucru este sa alegi cati bani esti dispus sa aloci pariurilor. Nu trebuie sa ai nevoie de acesti bani imediat si trebuie sa fi pregatit in eventualitatea in care i-ai pierde. Acesti bani reprezinta portofoliul tau de pariere iar cantitatea va varia in functie de castigurile si pierderile tale.

 

Criteriul Kelly

Criteriul Kelly iti permite sa calculezi miza optima in concordanta cu sansele de pariere si cu prezicerea ta. Pariind mai mult ar insemna un risc inutil iar pariind mai putin ar implica mai putine returnari. Miza optima este reprezentata sub forma unui procentaj din suma totala pe care o aloci pariurilor sportive.

 

Sistemul Martingale

Sistemul Martingale este foarte popular in cazinouri si poatre fi folosit si la pariurile sportive. Potrivit sistemului Martingale, dupa o srie de 5 pariuri pierdute avand sanse de doi, miza pentru pariul al saselea, trebuie sa fie de 32 de ori miza initiala. Mai mult decat atat, sistemul Martingale in sine nu este un mod de a avea profituri pe termen lung. Singurul mod pentru un parior de a face acest lucru este sa calculeze probabilitatile cu mai multa acuratete decat bookmakerii.

 

Sistemul D'Alembert

Acest sistem îi poartă numele lui Jean Le Rond d`Alembert, matematician şi fizician de profesie, care s-a afirmat mai ales prin teoriile sale pline de noutate pentru acele vremuri. Teoria lui susţinută în “Legea echilibrului” presupune o balanţă între reuşitele şi eşecurile unui eveniment jucat. D`Alembert, de multe ori confundat cu un sistem piramidal, măreşte miza pariului cu o unitate în caz de pariu necâştigător şi îl micşorează tot cu o unitate în cazul unui pariu câştigător. 

 

Pariul Live

Pariul Live iti permite sa cumperi cotele unei echipe sau ale unui jucator in oricare moment al desfasurarii evenimentului sportiv. In acest fel poti sa obti un profit din predictia ta personala respectiv despre cum se va desfasura meciul pe urmatoarele cateva minute. Pentru ati creste sansele de reusita, urmareste biletele live oferite de casele de pariuri, deoarece acestea au cotele cele mai bune.

 

Articol recomandat de www.e-pariuri.ro - site de pariuri sportive

 

Sursa foto : latestcasinonews.net

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.